Omplaceringar och dålig närvaro

Första uppdateringen 2016, då får man passa på att önska er ett gott nytt och god fortsättning. Med tanke på att detta troligen är den fattigaste dagen på året så kan jag försöka att bjuda på lite gratis underhållning genom denna läsning. Då uppdateringarna lyst med sin frånvaro så backar vi bandet och går lite snabbt igenom matcherna som varit. Vi börjar med annandagen...
 

KIS -Hubbo 12-2 (6-2)
Matchen ganska ensidig då deras spelartrupp inte var den starkaste. Det man minns bäst från matchen är främst tre saker:
- Kåberg gjorde säsongens bästa brytning vilket belönades med 10 min utvisning för slag på skridskon.
- Mathias stod rätt på sin höger halv och lyckades stoppa ett anfall efter bra styrning från forwards och mittfält. Detta belönades med 10 min utvisning för våldsam tackling. Sedan dess har inte Mathias stått rätt...
- Publiken. Ju längre matchen led desto bättre drag blev det. Glöggen eller spelet? Vad vet jag?! 
 
Bloggens bollar:
9 bollar - Bosse Fasth
"Agerar sällan domare och det syns. Hänger inte med utan vi spelare får helt enkelt förlita oss på att dom assisterande sköter det mesta. Bandyförbundet gör rätt som inte ger honom så många matcher. Dom gör väldigt fel som låter honom agera domarkontrollant..."
 

Skutskär - KIS 7-3 (2-2)
 
Säsongens första förlust då poäng stått på spel. Inte mycket att säga om, Skutskär spelar mest på en spelare och ger man honom ytor så är han så pass duktig att han kan dominera. Åke, jaa, han kan skjuta.
 
Bloggen delar inte ut bollar vid förluster. Utifall ni inte förstått så är detta en medgångsblogg...
 

Hubbo - KIS 3-3 (2-1)
 
Hubbo ställde upp med ett annat lag än på annandagen och kämpade som vildar. Ryktet säger att dom inte varit så slut efter någon match och efter detta hade seriösa tankar om att köra försäsong inför nästa år.
Dennis Lisell fanns på plan, detta kan inte ha undgått någon som såg matchen. Vid sin sida hade han två unga, oerfarna, domare. Bandyförbundet tycker det är synd att inte folk vill börja döma bandy och lägger stor skuld på klubbarna och deras agerande mot dessa. Har man Dennis Lisell som lärare så är man riktigt illa ute. INGEN i något att lagen var nöjd med honom, detta säger en hel del. Belönas med alla 9 bollar av bloggen. Grattis!
 

KIS - Goif Kåre 13-0 (5-0)
 
Vinst igen efter två matcher utan. En riktig utklassning. Anmärkningsbart är att det var en temperaturskillnad på 28 grader från när vi mötte dom på bortaplan.
Bloggens bollar:
3 bollar - Anders Kvist
Gör man 9 mål så...
2 bollar - Johan Karlsson
Håller man nollan så...
1 boll - Henrik Olsson
Näst äldst på plan. Bara slagen med 12 år...
 

AIK - KIS 1-7 (0-5)
 
Otroligt fin anläggning, Bergshamra Arena. AIK hade precis fått upp is så dom körde en träning innan matchen. Med facit i hand kanske inte så smart att köra slut sig innan matchen. Deras reducering kom med 1,5 min kvar på straff. Vid det laget hade jag fryst fast...
 
Bloggens bollar:
3 bollar - Busschauffören Carla
Svensk mästare i backa med buss 2016? Låga odds på det.
2 bollar - Rasmus Lindqvist
Ett mål och en (r)assist av Rasse.
1 boll - Lekledaren
Fantastiskt busstips på vägen hem. Skiter i vad alla andra säger, det va bra!
 

SIF Norrtelje - KIS 2-10 (0-4)
 
Tålamod var ordet för dagen. Dennis gör comeback efter att läkaren sagt åt honom att det inte gör ont i benet. 1+4 från hans klubba. Kul tycker vi andra. Sömsta är igång på riktigt nu efter BB besök. Grattis till honom och hans familj och stort grattis till bloggen och dess läsare: FLOSKELKUNGEN ÄR TILLBAKA!!!
 
Citat:
Sömsta: Kul, nu ska jag hem och packa i kraponger. (Han ska flytta)
Jag: Ja, det har inte blivit så många felsägningar. Du har haft för mycket frånvaro.
Sömsta: Nej, jag har bara inte haft så hög närvaro....
 
Bloggens bollar:
3 bollar - Dempa Svensson
Kul att han är tillbara. Framförallt är det roligt.
2 bollar - Sömsta
Kul att han är tillbaka. Framförallt i omklädningsrummet.
1 boll - Mikko
Klistar en straff i första. Kastar in en boll i andra. I eget mål tyvärr...

Dags för match. Har ni 50 kronor över så kan jag garantera underhållning på Krillan kl 15:00 och 1,5 timme framåt. Dags för seriefinal. KIS har fullt lag, alla är friska och krya och otroligt laddade. Som vi ska sjunga efter matchen.
 
Tack för mig HEJ!
 
/// 0221
 
PS. Ny tröja idag, samma gamla nummer.

Kommentarer
Postat av: #19

Och vilken tröja sen! Inköparen har jobbat bra..

2016-01-26 @ 08:13:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0