Nästa Stockholm.

KIS Bandy är ett allsvensk lag säsongen 2012/2013!

Det kändes väldigt skönt att skriva, även om jag själv inte varit orolig. Serien är jämn överlag och det är ingen tillfällighet att det bara skiljer 3 poäng mellan nedflyttning och för att klara sig kvar utan kval inför sista omgången. Förra året summerade jag serien som en jämn historia, tror nog det är att peka ut en självklarhet att göra det iår. Nåja, vi ska inte summera nåt än, ett mål kvar att uppnå - övre halvan på tabellen!



Vi har hela världen emot oss imorgon. Tellus på Zinkensdamm står på programmet. Sist jag spelade på Zinkensdamm så gick det bra för KIS. Inte för mig, men det har det inte gjort dom senaste vinsterna heller så det är ju en positiv sak bara. Jag måste finna inre ro i min själ, alternativt fylla termosen med varm dryck och njuta av matchen. Problem här på jorden är ingenting, vi är så små jämfört med hela universum. Tror att Ilja Bryzgalovs livssyn är väldigt hälsosam. Ni som inte hört honom förklara saker och ting klicka här. Hur gick det sist på Zinken då? KIS vann mot Djurgården med förkrossande 16-4...



... och målbäst i KIS var Mathias "Bissen" Larsson med åtta (!) baljor. Missa inte Bissen Brainwalk den 25 mars.
För mer info så finns detta på Facebookgruppen med samma namn, klicka här. För mig är det en självklarhet att gå! Vi ses på Zigenarbacken. Missa inte heller en lång intervju med Bissen i Västmanlands tv på tisdag!



Sist i detta inlägg vill jag be om ursäkt. Efter sista hemmamatchen så skall man självklart tacka publiken! Vi drog oss nog rätt så snabbt in i omklädningsrummet efter slutsignalen. Det är inte ett beteende som var medvetet från oss spelare, vi var nog bara så otroligt lättade över vinsten och det fixade kontraktet så att ingen av oss tänkte på att det var säsongens sista hemmamatch. En förklaring, ingen ursäkt...



Till alla som står där på Krillan och stöttar oss, i regn och blåst, i medgång och motgång - TACK!

/// 1

Viktigaste matchen för säsongen

För den 24:e gången denna säsong så sa Twine på dagens snack, "Det här grabbar, det här är den viktigaste matchen för säsongen". Ett budskap som sedan länge känns uttjatat, men samtidigt verkar ju vi i gruppen svara på det varje gång. Efter jul har vi vunnit alla "måste" matcher. Imorgon (onsdag), upp i ringen mot Finspång, ett lag som bör spela med en hyfsat vass Morakniv mot strupen. Är det någon som är orolig? Inte vår kära tränare i alla fall.

Torsk senast mot Ljusdal på en bedrövlig is. Tråkigt med tanke på att nederbörden inte var så illa trots allt. En bra match från alla gula krigare men som tyvärr inte räckte. Med fin is hade slutresultatet kunnat blivit mycket positivt sett ur KIS-ögon.

En förkylningsepedemi har härjat i laget. Undertecknad stod över igår, vilket man fick höra idag på träningen. Bäst att svälja näsduken och bita ihop nästa gång. Dock ska gänget vara friskförklarat idag av läkare Kent Björkdahl som alltid biter ihop vare sig det är en stukad höft eller ett jack i pannan.

Tipsade Elme om en ny app på telefonen. Aldrig sett en gladare kille. Mr. Sourcream kommer göra hattrick imorgon!

Björkenl har INTE ätit någon semla idag på självaste fettisdagen. Det är nog en och annan lagkamrats haka som behöver plåstras om ikväll.

Axel kommer när han kommer imorgon. Tur att vissa har egna tider.

Jocke har utbildat sig på jobbet vilket gjorde att han bara hann med 10 minuter på träningen idag. Ändå kommer han ner och gnuggar på. Bra Jocke! Vad är det som drar? Det måste vara för att vi är ett gäng grabbar som har kul.

Imorgon väntas en busslast med Finspångsupportrar. Roligt med besök! När domaren blåser av matchen imorgon efter 90 spelade ska de gula krigarna få lyfta armarna till skyn och i och med det säkrat spel i Allsvenskan Norra även nästa säsong.

Vi är laddade, är DU?

/18

Dags för match igen!

Vår kära Nr 1 skulle aldrig kunna bli politiker. Eller är det kanske en karriär inom politiken han borde satsa på? Hursomhelst har de löften om ökade inlägg uteblivit. Men det är klart, Vet ni vad Nr 1 gör? Han jobbar ju till fyyyyyyra. Dessutom är det viktigare att han fokuserar på arbetet i kassen som han har gjort strålande den här säsongen!

Seger senast mot Rättvik. Enligt dt.se och Rättviks tränare vart vi utspelade totalt, T-O-T-A-L-T. Ingen bra match spelmässigt från vår sida men en fantastisk krigarinsats och dessutom 3 man mindre på slutet.  Med 6-5 som slutresultat i vår favör så kan man väl inte vara TOTALT utspelade?

Nu hoppas jag dock som gammal Rättvikare att de håller sig kvar för att dem är ett bra gäng, har ett bra spel,  fin hall och är ett roligt lag att möta. Men än så länge är vi  obesegrade mot Rättvik och jag hoppas vi får bättra på den sviten nästa säsong!

Samtidigt viktiga poäng i kampen om att hålla sig kvar och för att nå målsättningen. Vi har ett bra utgångsläge och hoppas givetvis på att nå en högre placering i tabellen.

Idag är det nya möjligheter till poäng när serietvåan Ljusdal kommer på besök. Givetvis en tuff match mot ett skickligt lag men absolut stora möjligheter till poäng. Vi har en bra känsla i laget och är laddade till tusen!

I övrigt så kan vi berätta att "skyttekungen" numer lämnat matsnacket i omklädningsrummet och istället visar sina blåmärken från senaste matchen.... tills Carla kom ut från bastun, bara så atletisk som han kan vara och sen var det kört. Det var blåmusslor och havskräftor, smör och vitlök, grädde och ännu mera smör. Resten är historia.

Floskeltoppen denna vecka toppas inte utav Sömsta (som för övrigt inte levererat en enda floskel på flera veckor) men däremot utav matematikern Apel som räknar ut åldersskillnaden mellan senaste matchens hjälte Fredda och hans tjej.

Fredda: Jag är 89:a och min tjej är 91:a.
Apel: Jaha, men då är det ju bara 3 år mellan er.

Tyst i bilen..

Nu i med en god bit mat och bege sig till omklädningsrummet! Nu kör vi!
/#18

RSS 2.0