Bloggen avslöjar

Under en kvällsfika igår med interna skytteligavinnaren från senaste säsongen så avslöjade han att han ligger i hårdträning och redan nu börjar gå mot toppformen.

Copyright J&J FOTO

Johan "Skanåker" Björkdahl: "Nästa säsong kommer bli min bästa någonsin, det kan bli 50 mål"

Som vanligt blygsamma uttalanden från nr 10.

// # 22

Kvitterat

Mikko     4  4
Wester  6  6

Analys: En spelmässigt ganska tråkig historia. Få dueller och mycket egna misstag. Minst misstag gjorde Wester som även hade flest vinnande slag och då brukar en tennismatch allt som oftast vinnas. Revansch för honom och kvitterat i inbördes möten den här säsongen.


För dom som vill ha mer info ang. onsdagens inlägg rekommenderar jag att läsa HÄR!

Som ni säkert läste i BBL så håller truppen så sakteliga byggas ihop. Kampen går vidare....

/// #1

Nyförvärv nummer 1 !

Vi på bloggen har äran att presentera KIS första nyförvärv 2009:

Samuli Niskanen från OLS Uleåborg



Kort presentation av Samuli:
* 42 år ung
* Mittfältare/Halv
* 2 SM guld med VSK
* Världsmästare 2004
* Skytteligavinnare många gånger...

Hur kommer det sig då att han skrivit på för KIS?
Han kommer att flytta till Västerås, där han förövrigt bott tidigare, för sitt jobb skull. Han driver ett företag tillsammans med sin kusin, som har expanderat och startat en filial i just Västerås. KIS kom in i bilden då Samuli vill trappa ner och VSK:s kontraktsförslag inte passade honom riktigt just med tanke på arbetet han måste lägga ner på företaget.

- Köpingillä on nuori ja hauska joukkue, säger Samuli när bloggen talar med honom.
 - Luulen että minun avulla niin Krillanilla pelataan Elitserie-jääpalloa jopa ensi talvella.

Tillbaka till företaget han har. Det är ett företag som bygger sänggavlar, "BedEnds", och tillsammans med Jan Ryde på Hästens har dom börjat skissa på en bandyhall.

- Todella upea piirustus. Jopa upea nimi, "HästEnds Arena". Mahtavaa! säger Sami Niskanen, VD på BedEnds och kusin till nyförvärvet.

Tanken är att "BedEnds tar hand om kortsidorna som kommer att göras i samma raka, stilrena design som deras sänggavlar. Här kommer även en hel del bås att byggas. Bås som kommer att vara liknande dom vi har i ishockeyarenor landet runt fast kanske lite enklare. Naturligtvis kommer det finnas VIP bås som kommer innehålla bastu!
Långsidorna och taket kommer att gå i Hästens design, blå-vit rutigt.
- Man kan likna hela hallbygget vid en säng. Vi på Hästens står för madrassen och täcket skrattar Jan Ryde när bloggen når honom på en halvtaskig telefonförbindelse då han befinner sig i Qatar på affärsresa.

Nu får vi inte dra för stora växlar av detta med hallbyggandet då projektet fortfarande är relativt nystartat men helt klart ett steg i rätt riktning för bandyn här i Köping! Naturligtvis återkommer vi så fort vi får mer information...

RSS 2.0