Minisemla och chokladkaka

Berget - KIS 1-14 (1-5)
 
Programenlig seger för oss. Berget, som för dagen var förstärkta av Norevik och Nykvist från A-laget Gustavsberg, hade det jobbigt mot slutet av matchen och vi fick in fyra mål och missade en straff sista kvarten. Förstärkning förresten, Nore åkte på en rejäl propp tidigt i matchen, av linjemannen. Nore klev av och letade efter luften. Han kved och fick ur sig: "Han spände sig, det gjorde inte jag". Bergets tränare: "Vet väl inte du hur man gör..."
 
Vårat spel var till en början ganska dåligt men ju längre matchen led blev det bättre. Några anfall var sjukt fina, bollen gick som på ett snöre. Lovade tre returmål från Kvirres klubba, det blev fem mål totalt. Alla i andra halvlek.
 
Bloggens bollar:
3 bollar - Jimmy Limma, #36 Gustavsberg Bandy
Levererade en mini-semla av absolut världsklass till undertecknad. Bandyfamiljen och framförallt vi målvakter måste ta hand om varandra, vi är ett utdöende släkte. Hyllas den som hyllas bör, tack Muffe!
2 bollar - Sömsta
Leverade redan från uppvärmningen, då han med hjälp av en stege höll på att dekapitera Gurra och Dennis.
1 boll - Svessa
Gjorde en Kåberg så han tappa luften. Väl utförd enligt Kåberg.
  

I tisdags gjorde jag troligtvis min sämsta träning någonsin! Vad passande att det inträffade då vi bestämde oss för att betta lite före tvåmålsspelet. Vad var insatsen undrar ni? Följande:
 
3 dl socker
2½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
3 msk kakao
150 gr smör
2 ägg
1½ dl hett vatten
 
Blanda de torra ingredienserna, sedan tillsätts det smälta, avsvalnande smöret. Äggen röres ihop för sig och blandas ner. Till sist tillsätts det heta vattnet. Gräddas i 175 grader i ungefär 30 minuter.
 
Mmm, joråsåatt. Stort grattis gula laget. Hoppas det smakar ikväll...
 

 
Nu har 30 minuter gått. Bildbevis hittas på Instagram: kisbandyalag.
 
/// 0221

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0