Välkomna tillbaka kära läsare!

2013-01-19 var senaste inlägget i denna blogg. Mycket vatten har runnit under broarna sen det. Tur vi har vattenbäraren Kvist i laget. Bloggen skapades den 12 september 2008 och första bilden som publicerades var den som lades ut igår. Jag tyckte det var en bra bild att använda sig utav vid denna nystart. Men nu ska jag inte bli nostalgisk och älta gamla saker, trots att man kommit upp i sådan ålder att man lätt kan bli lite gaggig. Dags att rapportera för omvärlden om det nya IS…

 


 

10 juni 2015. Ett datum då bandyn fick sig en rejäl omgång av kommunens folkvalda: Bandyplanen skulle läggas ner. Operation #räddakrillan drog igång och hela bandysektionen fick en enorm respons från hela bandysverige, olika idrottsföreningar i staden och framförallt från invånarna i sportstaden Köping. Summan av detta engagemang blev en klassisk kappvändning, bandyplan blir kvar och kommer att spolas upp. 

Detta blev startskottet för något nytt, något bra… ett nytt Köpings IS.

Ny styrelse. Ny tränare. Nya spelare. Unga spelare. Nya unga köpingskillar!

 


 

Försäsongen har varit precis som en försäsong ska vara: skittråkig. Inte så mycket att orda om egentligen men kan väl dra några anekdoter i alla fall.

-       Träningsmatcher med blandat resultat. Ju bättre motstånd, ju bättre KIS. I första halvlek…

-       Barmarksträning är för utespelare.

-       Ishallen är för dåliga skridskoåkare (läs hockeyspelare)

-       AIK-KIS. Deras träningsmatch: glömde boka domare och ta med sig bollar. Heja AIK!

-       Planera istider verkar vara svårt i Köping. En träning i ishallen fick isen delas mellan KHC:s juniorer och KIS A-lag. Så ni med egen bandyhall kan sluta gnälla…


 

I söndags var det tänkt att serien skulle dra igång men vädret har varit allt annat än bandyvänligt. Isen på Krillan var dock klar och vi kunde genomföra vår första träning. Med de yttre förutsättningarna som varit, en spontan applåd för vaktmästarna! Nu gäller det bara att vi i KIS kommer överens om istiderna. Det är inte det lättaste verkar det som.

 


 

Mer om killarna i laget kommer så småningom. Nu måste jag bara försöka borsta bort lite rost från skrivarfingrarna och leverera några strofer i veckan. Jag lovar inget men jag tror jag kan få er att dra lite på smilbandet emellanåt. Ni måste väl ändå erkänna, lite kul är det att äntligen få läsa om IS?

 


 

Gårdagens citat: ”Vem fan är Filip Andersson?”

”Norrlandsdödaren” Grinder har stenkoll på sina yngre, mer talangfulla lagkamrater.

 


 

Dagens göteborgsskämt:

- Vilken tid avgår det flest tåg?

- 12.59. Tågen går ett i ett….

 


 

Välkomna tillbaka!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hyvvä!

2015-11-20 @ 17:28:25
Postat av: Anonym

Fan vad bra du gör det. Gud!

2015-11-20 @ 18:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0