KIS - WT Bandy 2010 6-1 (3-1)

Strålande solsken. Minusgrader. Vindstilla.

Perfekta yttre förhållanden för en bandymatch. Just då är det inte många som saknar en bandyhall. Skulle vara för den jobbiga solen men sitter man inne på bandysveriges snabbaste solglasögon så är inte heller det något problem.


WT ställer upp med 10 utespelare och en målvakt. Alla dessa placerade på egen planhalva utom vid sporadiska vilopauser då de helt sonika fick spela med en man mindre. Lägg där till ett par utvisningar och några skador, så förstår ni mycket väl varför vaktmästarna bara behövde spola en planhalva i paus. Några tecken på kärnvapenförsvar såg vi inte, dock hade spelarbussen parkerats i eget straffområde.


Första tjugo minuterna spelar vi riktigt bra. Hotar med fart, släpper boll och kommer till flera farliga lägen. Hörnskyttet satt bra, Kvirres båda hörnmål satt nog i samma maska. Hörnvarianten gav just precis inget. Eller jo, en skada på lagkapten Svensson. Får se hur lång konvalescens det blir den här gången. Sist vi körde samma variant var han borta två veckor. Läge att låta bli den? Vi passar på att missa två straffar första halvtimmen och då sticker WT upp, åker från egen planhalva och sätter bollen i nätet. 1 skott, 1 mål. Jag gör en hundraprocentig insats!


Andra halvlek är väl inget annat än en transportsträcka. Vi gör tre mål till, WT har ett anfall. Inte någon bra match från vår sida för att summera händelserna. Vi bör kunna göra fler mål mot ett lag som inte har några avbytare och som bara inriktar sig mot att hålla ner siffrorna. Dom gör det bra, tätar till det i mitten och vi är inte smarta nog att utnyttja ytorna som finns.

Premiären avklarad och 2 poäng på kontot. Nästa match redan på onsdag, borta mot GT 76.


För varje match så delar bloggen ut lite plus för speciella prestationer.

Bloggens bandybollar:

3 bollar: Anders Kvist.

"Han både bar vatten och sköt hörnor."

2 bollar: Rasmus Lindkvist.

"Rasse är otroligt teknisk och snabb, ständigt hot framåt och jobbar hårt bakåt."

1 boll: Marcus Kåberg:

"Längst på plan. Ingen spetsning. Ingen utvisning. 38 avlossade skott - 2 på mål."

Avslutar med en bild som summerar min match ganska bra:

 

Sista (?) matchen i den tröjan. Vad blir det för nummer på nya månne…??
 
/// 0221
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0