KIS - Berget 10-1 (4-1)

Tredje matchen, tredje vinsten!
Vi har poängmässigt börjat serien perfekt, även om spelet långt ifrån varit det. Dagens match inräknad. Visst är det bra att göra 10 mål framåt och för tredje matchen bara släppa in ett men... vi är inte nöjda. Det däremot, är bra! Vi har utvecklat vårat spel en del, men har mycket jobb kvar att göra.

Dagens match; Vi börjar med att sätta hög press på våra unga motståndare vilket ger resultat. 2-0 ledning efter 10 minuter utan att ha haft något vidare eget spel. Berget reducerar och vi gör ytterligare två mål innan halvtidsvilan. Sista tjugo blir det mycket lyft då isen är väldigt sträv och bollen inte går att transportera längst med isen.
"Domaren sa innan matchen att han skulle låta spelet gå tills han blåser.." säger Mathias då vi andra konstaterar att han skött sig bra i första halvlek.

Andra halvlek tröttnar dom flesta på den dåliga isen, utom komplementspelaren Kvist. Han stänker dit en hörna, vispar in en retur, skjuter ett backhandskott längst isen och vips så hade han gjort fem mål i matchen. Sista målet var ett väldigt fint anfall av oss. Libero Anders slår en pass centralt till G, han droppar till Wester och tar ny fart ut på kanten. Wester slår ut bollen till G som trampar runt, slår in bollen centralt och där stöter Jonte in sitt första för säsongen. Kul för Jonte!!!

Bloggens bollar:
3 bollar - Anders Kvist
Fem mål, räcker så...
2 bollar - Johan Rofelt
Hade ungefär 114 klockrena brytningar. Fick 114 frislag emot sig.
1 boll - Johan Karlsson
Utan hans räddningar i första halvlek hade Berget kunnat göra både ett, två eller tom tre mål.