GT76-KIS 1-3 (0-2)

Vilken krigarseger! Dom gula krigarna hade tagit på sig det vita blåstället ikväll!
 
Bussresan startade något sent ifrån Köping då vi fick vänta in gymnastikmagister Karlsson vars lektion slutade samma tid som vi andra samlades. Något sena började vi äventyret mot hufvudstaden. Efter att ha plockat upp ett gäng gurkor och en Rasse, så närmade sig matchstart lite väl fort. Köer gjorde inte saken bättre. Sista tjugo minuterna av bussresan var dock chauffören riktigt fokuserad på att svänga in till Gubbängens IP. Till sist kom svängen, vi svängde, som vi svängde och vi var på plats, ungefär 40 minuter  innan matchstart. Uppvärmning är överskattat! 
 
Ca 15 av första halvlek var isen ok. Då spelade vi hyfsat och skapade en del lägen. GT, som står för Gubbängen Tallen, lyfte långt och oroade ibland. Vi gick till paus med 2-0 i ryggen och då hade bägge lagen missat var sin straff. 
 
Samma visa i andra med isen, dock utnyttjades detta inte utan vi körde mest själva och tillät dom vända på oss. Dom redicerade rättviat. Vi drog på oss utvisningar och var under press. Efter en räddning på ett bra läge för kvittering så trampar Hampus till och sätter spiken i kistan, 3-1. Så jäkla skönt!!!
 
Dags att dela ut bloggens bollar:
3 bollar: Ålands-Danne
"Tennisspelare äter bananer inför femte set." sade våran magnifike lagledare och svalde en banan hel. 
2 bollar: Lagledar-Danne
"Pastasallad efter matchen" Perfekt tänkte vi spelare och öppnade en kall matlåda med pasta utan sallad. 
1 boll: G
"Sätt på flight mode så kanske det slutar spraka." G hade en idé om hur vi skulle laga bussen ljudsystem. Riktigt råkef kille! 
 
Kåberg hade en spetsning och en snackutvisning, han sköt dock fler skott idag än sist men det var lyror. Krävs mer från honom för att få bollar på bloggen. 
 
G har nationellt prov imorgon. Bäst jag slutar skriva så han hinner läsa detta innan det är läggdags. Lycka till! 
 
 /// 0221

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0