KIS-Bissen Brainwalk Allstars

Jaha, då var dagen här som många runt omkring Köping och hela landet har väntat på....lördag!
Match för KIS mot Bissen Brainwalk Allstars. Helga har förhoppningsvis dragit förbi så vi slipper trombonvindar på Krillan. Eller som kära Bissen sa en gång i tiden: "Det blåser 14 m/s och storm".
"Man kan inte skylla mycket på hjärnblödningen" som han själv skrev i ett sms nyligen, då han varit inne och läst gamla inlägg i bloggen om upphittade nycklar under hans motorhuv.
 
 
Dags igen för Bissen att spänna musklerna på Krillan!

 
På plan kommer KIS egna stora och tunga skyttekung Johan Björkdahl att göra comeback. Ryktet säger att han fick sin vikt som nummer på matchtröjan. Fick rapporter om hur hans träning gick i tisdags. "Han såg rätt så snabb ut i ett anfall... men sen va han tvungen att sätta sig och vila." Tur vi är många avbytare idag!
Han kommer kanske inte lämna bänken då hans vapendragare i köket och bussen, den eminente Mikael Carlström, finns med som materialare. Kan bli en hel del matprat och missade byten pga det. Bjuder på en bild på ett konstverk jag fått från Zocke. (som för övrigt är väldigt upprörd över att vara petad)
 
"Carla kör och Björken visar vägen"

Nu är det dags att ta sig neråt Krillan. Samling 4,5 timme innan match är inget man direkt är van med, dock är man inte van med äran att få representera Bissens Allstars heller.
 
Idag ska vi visa Köpings kommun att Krillans bandyplan behövs!
#räddakrillan #tillsammans
 
Vi ses klockan 15.00!
 
/// MP

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0