GOIF Kåre away

Ända sedan serieindelning offentliggjordes har jag sett fram emot att få spela mot GOIF Kåre och idag skall det äntligen bli verklighet. 12 plusgrader, styv kuling och GOIF Kåre, en perfekt bandysöndag! 
 
Enligt vaktmästaren på Sollentunavallen är det spelbart. Massa vatten på plan men spelbart. Lagledare Dan har under morgonen haft frekvent telefonkontakt med GOIF Kåres dito. Känns bra med en så stabil pjäs vid sidan av plan! Dan står medans isen smälter. 
 
Laget i stort sett samma som sist, förutom en hel del ändringar. Jag hoppar in i kassen och ska försöka hålla Magister Karlssons klass. Blir tufft men ska göra mitt bästa. Bröderna Svensson saknas, den ena skadad och den andra hade kulturella åtaganden. Wester VABM:ar och Sömsta pre-VAB:bar. Comeback för matprat i bussen, Björken visar vägen och Carla kör. Björken skulle även gjort comeback på plan men nageltrång och risk för ammoniakutsläpp satte stopp för detta. 
 
Idag fyller ex-KIS:aren Martin Andreasson år. Grattis Martin! Som Sömsta hade sagt: Inte så långt kvar i 20-års åldern nu... 
 
Utifall ni inte känner igen G så kan det bero på att han klippt sig. Nu är hans blonda hårsvall hela tre cm kortare. Bara femton för långt nu. Victor Elander står på tur. 
 
3 timmar till matchstart. Dags att äta! 
 
/// 0221

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0