God fortsättning!

Först och främst vill jag passa på att önska ALLA en riktigt god fortsättning och att julen varit bra med klappar och god mat. Nu är det bara det viktigaste kvar, annandagsbandyn! Men vi kommer till det lite senare...
 

GOIF Kåre - KIS 1-5 (1-1)
14 plusgrader, kan vara det varmaste jag spelat bandy i. Helt sjukt att matchen blev av med tanke på värmen och hur planen såg ut när vi anlände. Vi undrade varför vaktmästarna envisades med att använda ismaskiner istället för traktor med skrapa, då vattnet som låg på plan var över decimetern djupt. Punka höger fram på traktorn var anledningen. Vaktmästarna lyckades ändå göra planen spelbar, en eloge. Räcker insatsen för att ta del av bloggens bollar?
 
Första halvlek hade vi motvind och spelet fungerade inte alls. Till denna matchen hade 4-5 spelare lämnat återbud så en del spelare fick lite ovana roller så där kan vi ha en del av förklaringen. I andra halvlek spelade vi bättre, satte hög press med hela laget och GOIF Kåre fick slå ifrån sig mest hela tiden. Enligt deras hemsida så börjar deras spel sitta bättre. Kanske är det bara jag men klackade panikrensningar känns inte som ett hållbart spelsystem. Kämpa! Vid ställningen 2-1 hade dom några chanser men två snabba mål efter en lite sämre period av halvleken avgjorde matchen definitivt. 2 nya poäng till dom gula krigarna i det vita blåstället.
 
Bloggens bollar:
3 bollar: Marcus Kåberg
"Vikarierade på platsen längst ner i plan. Fortfarande längst på plan."
2 bollar: Hampus Bergman
"Vikarierade som lagkapten. Spåra ur helt på nyss nämnde Kåberg när denne som vanligt skulle prata med domaren och smågruffa lite..."
1 boll: Henrik Olsson
"Storebror Olsson knegar på i det tysta. Lite Gary Neville över honom, ALDRIG dålig - sällan bra."
 

 
Ikväll styrde Lagledar-Danne upp en julmiddag. Vi i laget väntade på inbjudan men det var tydligen bara bröderna Olsson som fått en. Skall tas upp vid nästa sammankomst.
 

Riktigt rolig läsning i BBL inför matchen på annandagen.
Vill bara rätta en sak. Han stod inte på läktaren utan lekte mest i snöhögen bakom mitt mål.
Känns riktigt kul att man faktiskt kan ta sig från snöhögen till isen på bara några år. Kämpa vidare G så ska du se att du får en framgångsrik, rolig och lång bandykarriär. Länk här: Från snöhögen till a-laget
 
Fler bandyinslag i den lokala pressen. Den här intervjun borde Norrlandsdödaren Grinder läsa, så han lär känna Filip ännu lite bättre. "Vem fan är" Filip Andersson är verkligen en stor talang med fötterna på jorden. Hoppas han kan fortsätta utvecklas i KIS, det vore riktigt kul att få uppleva det på nära håll. Blir han ens i närheten lika bra som storebror Henrik så har han kommit långt. Länk här: Unga talanger - Vem fan är Filip?
 

 
 
Hört sen sist i omklädningsrummet:
 
G: "-Vi hade inbrott hemma hos oss hos grannen!"
Resten: "Var det inbrott hemma hos er eller hos grannen?"
Några minuter senare kommer pappa Jonas in:
"-Riktigt otäckt, vi hade inbrott hemma hos oss hos grannen..."
Äpplet faller inte långt ifrån trädet...
 
Lagledar-Dan är mitt uppe i att styra upp laguppställningen.
Johan Karlsson: "Varför gör du kryss framför namnen?"
Dan: "Vad vill du ha för svar?"
ÄLSKAR den här mannen. Det har ni läsare nog märkt. Allt som skrivs är pga ren godhet mot denna mannen och allt jobb han lägger ner för oss i laget.
 
 

Några lag har redan sett våran starka trupp spela och en del verkar göra vad dom kan för att stoppa vårat segertåg, bla har mail skickats till förbundet. Kom över ett mail med följande citat:
 
 
 
Vi får se om segertåget rullar vidare trots detta. Nästa anstalt...jag menar anhalt: Hubbo BK!
 
/// 0221
 

Kommentarer
Postat av: Grinder

Vad ska jag läsa? Gör 3 borta mot Happis så vet jag vem du är...avd...man lever inte på gamla meriter...

2015-12-26 @ 01:07:09
Postat av: Grinder

Vad ska jag läsa? Gör 3 borta mot Happis så vet jag vem du är...avd...man lever inte på gamla meriter...

2015-12-26 @ 01:07:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0