Vila för kropp och öron

Då är vi åter hemma i södra Sverige. Alltid trevligt att komma upp till Norrbotten. Mindre trevligt att åka därifrån utan poäng. Vi blev krossade av Kalix men hoppfullt mot Haparanda.
 
Matchen mot Kalix började katastrof, sen hade vi en bra period men fick två psykologiskt tunga mål strax innan halvtid i baken. I andra så var det inget snack om saken, Kalix är det bättre laget. "Smulans" spel i målet var en ljusglimt där en räddning i första halvlek skulle kunna bli ett frimärke.Om nåt positivt skall tas med så släppte vi bara in ett mål på Kalix 15 försök på hörna.
 
Att möta Haparanda är kul, definitivt en höjdpunkt för mig. Förra året gjorde vi en grym kämpainsats och känslan innan matchen var att ett liknande resultat var en möjlighet. Efter första halvlek så var jag säker på att poäng skulle bärgas. Absolut, Haparanda hade sina chanser, skulle haft någon straff till men vi saknade inte chanser vi heller. Fyra-fem i virket (svårt att se i dimman och snöfallet) men det är som man säger, tur förtjänar man! Bäst mot Haparanda: Nagget. Matchens lirare: Mikko Peööö. Enda killen i Köping med finskt namn och matchseket fixa inte att uttala det rätt. Avgå. Även iår fick man med sig en router hem. Ny modell. Kul med variation.
 
Resan hem gick bra. Även hemåt fastnade Anton "Knife" Nystroem i säkerhetskontrollen. Denna gång med en kniv i väskan, fast inte av modell Mora utan en matkniv. Som sagt, kul med variation.
 
Norwegian kan förvänta sig två fakturor. En från Sömsta som håller i våran lagkassa. 50 kronor för att dom var försenade. Den andra kommer från Axelssons. Carla passade på att lära ut lite EcoDriving till piloten på väg upp. Bad honom släppa gasen vid Sundsvall och sedan bara glida resten, sparar både bränsle och tid som han säger.
 
Nästa match är Kalix hemma på lördag.
Garanterar en tuff match där vi INTE kommer att ge oss utan en stenhård kamp.
 
Nu har vi alla fått vila våran öron från Zocke. Dags igen på onsdag att få höra historier om allt och inget.
Får se om jag kanske avslöjar hans idé om hur vi ska freda målet på straffslag emot oss.....
 
 
/// # 1
 
 

Kommentarer
Postat av: Zocke

Pruttljud i baksvingen. Funkar alltid. Ett hån att du kastade in hans skitstraff efter mitt förarbete... ;-)

2013-01-08 @ 20:14:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0