Nya tunga Kis på turné

Då var vi på turné igen. Idag Kalix, imorgon Haparanda. Vi började resan väldigt väldigt tidigt idag, kl 05.00 rullade två minibussar från Krillan mot Arlanda. Just nu sitter vi bussen mellan Luleå och Kalix. Kungen har hittills sett fyra älgar och en människa.
 
Vi är ett tappert gäng som är här, ett gäng killar som har kul helt enkelt. Vi höll på att tappa en i säkerhetskontrollen. Av någon underlig anledning bestämde sig Anton att packa med sig sina nya fina Morakniv i handbagaget. Detta uppskattades inte av personalen, som fick göra en fullständig kroppsvisitering av Anton, vilket han inte hade mycket emot. Nytt smeknamn klart: Kniven. 
 
Solen gick nyss upp. Nu är den på väg ner.
 
Kommer fler uppdateringar om allt tok som händer vårt härliga gäng. Nu börjar Zocke härja bakom mig. Han var nyss tyst i tre minuter och genast spred sig en oro om han levde...
 
/// # 1

Kommentarer
Postat av: PSP

Passa på och njut av resan. Det mest exotiska man kan göra i idrottssverige är att åka långtihelvete norrut och spela matcher. Håll huvudet högt oavsett resultatet. Vi ska visa bandysverige att KIS aldrig ger sig. Vi är stolta över er oavsett.

2013-01-05 @ 23:53:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0