KIS satsar vidare mot säsongen 2012/2013

Tystnaden har varit återkommande från denna blogg sedan avslutningen i våras. Detta har sina förklaringar och på sommaren är bloggandet inte prioriterat. Sommaren är faktiskt inte bara skyttekungens tid (läs grillning inte löpning) utan övriga spelare njuter även de av träning och nöje!
 
Rykten har gått fram och tillbaka om KIS vara eller icke vara, men trots flera spelartapp har nyförvärv tillkommit (mer info om dessa kommer) och KIS kommer att vara ett rustat lag för allsvenskan anno 2012/2013! I
 
KIS-truppen har varit på is i några veckor och i helgen väntar träningsmatch mot KVBS i Örebro. Spännande med första matchen, tillika första framträdandet på stor bana. Dessutom inspirerande att möta ett KVBS som har flera matcher i benen. Senast mot Örebro där laget föll med 5-3. Det ska dock tilläggas att Örebro verkar ha ett riktigt vasst gäng på gång i vinter, klivet upp? KVBS har vidare träningsmatchat mot Åtvidaberg med klara 14-2 i ryggen samt viktorian mot Gustavsberg där segersiffrorna skrevs till 6-3.
 
I övrigt har....
Skyttekungen gått ner ett par kilo (enligt egen utsago).
Busschaufför Carlström, även kallad "ECO CARLA" tagit på sig ett enormt ansvar denna säsong. Carlas buffébord består bland annat av målvaktsspel, kaffekokning, skridskoslipning, barmarksansvarig, inskolningschef för nya elever samt mycket mycket mer. Nämnde jag Carlas matintag?
Jocke haft ont i halsen igen. Att detta återkommande problem sköljer in så här tidigt på säsongen är givetvis inte INTE bra. 
 
Samtidigt vill jag bara uppmärksamma kämpen Mathias "Bissen" Larsson, och den fantastiskt stora skara underbara människor runt om i Sverige som skänker pengar och stödjer insamlingen till Hjärnfonden. Var med och stötta Bissen Brainwalk 2013 du också: Gå in och ta en titt på : http://bissenbrainwalk.rinkab.nu/index.php/tankar
 
Mer information om kommande säsong är på intågande:
 
/18

Kommentarer
Postat av: fan vad nice.

Fan vad kul att bloggen har vaknat, har varit saknad av många.
Lycka till i vinter grabbar.

2012-09-22 @ 11:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0