Dags för match mot Tellus i ABB Arena

Idag är det dags för säsongens andra träningsmatch, denna spelas mot Tellus i ABB Arena. Efter förra veckans förlust mot KVBS är laget nu redo att ta säsongens första vinst för säsongen. Spelet förra veckan gav hopp om framtiden då många spelare klev fram och visade prov på bra spel. Rollfördelningen i laget känns tydlig denna säsongen och det är bara att bygga vidare på detta i dagens match!
 
Träningarna i veckan har varit bra med undantag för några sjukdomar och skador som stört. Enligt rapporter ställs dock ett friskt och starkt KIS lag på banan idag. Jocke Falk är inte tillgänglig idag då han tydligen styrt kosan mot varmare breddgrader. Enligt uppgift är han där och värmer upp sina halsmandlar. Hoppas detta ger resultat så vi slipper höra om hans återkommande halsproblem under säsongen :) Nr 15 är grym på isen, inte i sjuksängen!
 
Ska försöka  ta lite bilder idag och lägga upp på bloggen. Ska även försöka knäppa lite kort under träningarna så att ni kan få följa KIS-laget lite mer bakom kulisserna. Skyttekungen har dock avböjt sin medverkan i lite lättare klädsel. Vad detta beror på vet jag inte, men jag vet att han kränger salamikorvar till höger och vänster i omklädningsrummet.
 
Sömsta har levererat sparsamt med floskler denna säsong. Vi väntar fortfarande på en ordentlig kommentar.
 
Kan också rapportera att Twines nervositet har lugnat sig med åren.
 
Avlsag, 15.30 ABB Arena.
 
/18

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0