Seger med 6-1 i premiären!

Det är inte varje dag de gula krigarna stoltserar med serieledning! Då är det tillåtet att njuta hela lördagskvällen! Efter försäsongens debacle utan segrar var det inte många som trodde på en bra start för KIS. Tur att stämningen inom laget alltid legat på topp! Kapaciteten finns i de gula krigarna och i dagens match visade vi prov på en oerhörd kämpaglöd och vackra anfall!
 
Men vilken is sen, bra jobbat vaktmästarna! Att spela bandy under dessa förhållanden är en njutning!
 
 
Det är svårt att framhäva någon extra idag då ALLA gula krigare presterade stor bandy! Johan Karlsson får ändå en liten slant av mig för hans fina räddning vid ställningen 3-1. Måste även nämna Glenna på backen, han var överallt i andra halvlek. Tenniskungen!
 
Oerhört skönt att vi även får utdelning på våra anfallskombinationer. Tidigare säsonger har vi fått jobba oerhört hårt för att få in bollarna. Nu rullade vi boll väldigt fint vilket även gav utdelning, dessa mål är alltid viktiga inför fortsättningen!
 
Bra domare i dagens match! Det är inte alltid dessa får cred, men idag segrade bandyn. Kul med domare som tillåter tufft spel och som kliver in och stävjar eventuella dumheter. Även mycket MYCKET bra med domare som kan föra en dialog med oss spelare. Det är tyvärr lite för ovanligt i dagens bandy. Låt oss visa känslor, men förklara gärna domslutet efteråt är rådet från en under match adrenalinstinn och hetsig nr 18.
 
Nu gäller det bara att njuta för på måndag börjar allvaret igen och uppladdningen inför nästa helg. Då står Borlänge och Haparanda på tur. Tuffa matcher där det krävs minst lika stort hjärta, bra spel och kämpaglöd som idag.
 
Tack för idag grabbar, tack även de 110 tappra som stöttar oss från sidan!
 
/18
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin & Jan

GRATTIS till segern mot Nyborg i sereiprimären !! Bra jobbat. På fredag är det dax igen mot Borlänge då är "lilla KIS-klacken" på plats. LYCKA TILL !

2012-11-03 @ 19:34:47
Postat av: PSP

Det finns lite att titta på om man vill, alla målen från matchen mot Nyborg tex.
http://www.youtube.com/user/kirespappa?feature=mhee

2012-11-04 @ 00:54:10
Postat av: E-M & Simon

Grattis till vinsten!!! :D

2012-11-06 @ 19:42:21
URL: http://evamaries.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0