Next up, Borlanche borta!

Borlänge betyder hemtrakter för mig. Dalarna kommer alltid ligga en varmt om hjärtat. Men imorgon är alla känslor för Dalarna utraderade. Imorgon kommer hela gulsvarta armen att kriga tillsammans för att slå tillbaka Borlänge. 
 
Vad vet vi om Borlänge då? Som stad bjuder dem upp med köpcentret tunatutten. En ruggigt stor bangård för en herrans massa tåg. Snart kommer dem även stoltsera med ett stort blågult IKEA. Som lag vet vi egentligen inte så mycket mer än att dem tuffade hem en försäsongscup i Rättvik. I år är dem dessutom nykomlingar i Allsvenskan Norra vilket egentligen inte betyder ett smack. Norra är superjämn denna säsong vilket kommer leda till att alla slår alla. Sist Borlänge var uppe i Allsvenskan vart det uttåg direkt, dock känns det som att de växt som lag och där organisationen numer är av strukturerad art. 
 
Sist vi var uppe i Borlänge torskade vi i en blytung snömatch. Imorgon lär vädergudarna ha lekstuga och bandyn får spelas med bästa möjliga förutsättningar. Det blir säkerligen tight och tufft, men vi har bra vind i seglen och åker upp med höjda huvuden. 
 
Axat från träningen idag:
 
Twine beskriver hur vi ska dra in målen och minska planstorleken inför tvåmålet. Då utbrister en iaktagande Karlsson, va? Ska vi inte köra något tvåmål idag? 
 
Nyförvärven får overaller, frågan dyker upp om alla dessa fått en varpå Sömsta säger nej. Avd. nya nyförvärv.
 
Vidare...
 
Mikko gör ytterligare ett gästspel på träningen. Tar 20 av 24 skott, bänkar 80kg efter träningen och dömer ut Kåberg i visir. Avd. comeback
 
Ingen kan ha missat vad Carla och Skyttekungen ska äta efter matchen imorgon. 
 
Imorgon kör vi, två friska och skönsång ackompanjerat av Kent Björkdahl på vägen hem hade suttit förträffligt på en fredagsafton. 
 
/18 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0