Helgens spelande resulterade i två förluster

Det blev ingen lyckad helg för KIS-gänget med två förluster som följd. Fredagens match mot Borlänge slutade med en 7-5 torsk efter en dålig första halvlek. I andra halvlek spelade vi upp oss rejält och hade Borlänge på gaffeln. Tyvärr fick vi inte krypa närmre än två mål vilket säkerligen skulle rendera i en kvittering. Borlänge var faktiskt pressat under stora delar av andra halvlek. Borlänge är dock ett bra lag som kommer göra bra ifrån sig denna säsong. Dock är det surt att vi inte lyckades spela bättre i första halvlek för då är jag säker på att resultatet kunde blivit ett helt annat.

I gårdagens match mot Haparanda var vi mycket bra med i 30 minuter av första halvleken. Sen rullade tyvärr några skitmål in och vi lyckades inte resa oss. Vi krigar på men får inte den utdelningen vi behöver och under några olyckssamma minuter i andra halvlek trillar tyvärr för många bollar in. 8-2 känns onödigt för tycker ändå att det är något i överkant.

Tyvärr får undertecknad ta på sig två mål och det är inget man är stolt över. Undertecknad la även fokus på dem i randigt för mycket igår och det är BEDRÖVLIGT av mig. Men det är PINSAMT hur det kan tas 125 utvisningsminuter i en match som inte ens i närheten var ful. Kompensationsutvisningar till höger och vänster, folk som skriker och klarar sig, andra öppnar käften och åker ut. Vart finns nivån? Det finns inte tillstymmelse till att hålla dialog med oss spelare. Orkar inte med detta mer alltså. Sluta blås sönder matcherna! Låt oss spela! Detta bottnar inte i enögdhet utan det är samma visa varje gång, för båda lag på planen.

Nu är det bara att låta besvikelsen rinna av sig och fokusera på spelet nästa gång. Nästa helg är det viktig match igen!