Äntligen seriestart!

Tyst kring bloggen igen, finns egentligen inga ursäkter men efter konverteringen från studentliv till arbetsliv så lägger jag ändå skulden på tidsbrist. Först av allt vill jag passa på att gratulera EBS till segern i veckan med 3-2. Inget att vara stolt över såklart, i en prestigefylld match, men det gäller att vara en bra förlorare. Nästa gång får ni käka upp det EBS!
 
Försäsongen har inte direkt rosats av de gula krigarna, inte en seger, vilket såklart inte är kul. Men det känns som dessa matcher ändå bara varit ett respass in mot seriepremiären som nu äntligen drar igång! ÄNTLIGEN ALLVAR! För en vinnarskalle som undertecknad är, så känns det oerhört kul att det blir tävling på riktigt igen! Klubban var nära att läggas på hyllan inför säsongen, men hur tänkte man där egentligen? Bandy är passion!
 
Det finns heller ingen anledning att överanalysera träningsmatcherna. Vi har ändå varit med i flera av dem, spelat bra och stämningen i laget kunde inte varit bättre. Det är nu serien startar och det är här och nu som vi ska prestera.
 
Rond 1 i Allsvenskan Norra spelas i dag (läs lördag) hemma på Krillan mot Nyborg. Ett lag som både är Nykomlingar och Norbottningar, Inte så bra koll på detta gäng, men rykten säger att de är ett hårt kämpande lag som säkerligen kommer bjuda upp till tuff dans på lördag. Det innebär att skyttekungen måste slänga ifrån sig vispen och ta fram bössan istället. Men tänker skyttekungen bara på en god och mör hjortfilé lär vi nog se han mer än ett par gånger i målprotokollet. Hur som helst, idag gäller det att lyfta fram KIS signum, kämpaglöden och krigarinställningen. Då är vi svårslagna, speciellt på Krillan, det ska Nyborg få bekänna under denna lördagseftermiddag.
 
 
 
Bloggen har även snappat upp övriga händelser under veckan. Första händelse att rapportera om är Mikko "Mr. Superkropp" Peris  återbesök i klubbens utomordentligt vackra faciliteter. Han verkade glad, lycklig och harmonisk. Mikko slog sig ner i foajen, började förtära ett Supermeal och småsnackade med grabbarna. Gruppen kunde nästan känna lukten av comeback. Förutom två personer, herrar vid namn Carlström och Björkdahl. Dessa två individer kan av agerandet att döma bara känt lukten av bacon. Har aldrig sett Carla så vattnig i mungiporna någongång. Eller jo, så fort Kent öppnar kanelgifflarna förstås. Man kan ju nästan tro, baserat på obeserverad konsumtion att Carla föddes på kanelbullens dag.
 
Sömsta har verkligen lugnat ner sig vad gäller den interna floskeltoppen. Dock finns fortfarande ljusglimtar kvar att hämta signerat Sömsta. I somras fick han med sig Twines bilnycklar hem. Efter torsdagens träning höll han nästan på att klippa Mikkos front på bilen.
 
Vi kan också meddela läsarna att Jocke Falk fortfarande inte drabbats av halsfluss. I år verkar han starkare än någonsin, till och med immunförsvaret har tuffat till sig med åren! Det händer grejer i omklädningsrummets junishörna!
 
 
Twine är tillbaka från hjärnskakningen.  Mr. kan inte bestämma sig för sin vikt, 86,2 - 86,5 - 89,5 - 91,4 - 91,2 kilo Björkdahl proppade Twine olyckligt. Vi är glada att det gick bra med båda! Mest för Twine som vägde litt lätt i situationen, konstigt? Efter detta trodde de flesta att det skulle uppstå en schism mellan tränaren och kaptenen. Dock kan bloggen visa denna nytagna och kärleksfulla bild och därmed bevisa motsatsen:
 
 
Kom gärna till Krillan idag kl 15.00. Köp KIS-tipset också! Sista chansen! Vi ska bjuda vår publik på en bra match och två poäng! Det går jag i god för.
 
Laddad 18 bakom tangentbordet.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0