Viktigaste matchen för säsongen

För den 24:e gången denna säsong så sa Twine på dagens snack, "Det här grabbar, det här är den viktigaste matchen för säsongen". Ett budskap som sedan länge känns uttjatat, men samtidigt verkar ju vi i gruppen svara på det varje gång. Efter jul har vi vunnit alla "måste" matcher. Imorgon (onsdag), upp i ringen mot Finspång, ett lag som bör spela med en hyfsat vass Morakniv mot strupen. Är det någon som är orolig? Inte vår kära tränare i alla fall.

Torsk senast mot Ljusdal på en bedrövlig is. Tråkigt med tanke på att nederbörden inte var så illa trots allt. En bra match från alla gula krigare men som tyvärr inte räckte. Med fin is hade slutresultatet kunnat blivit mycket positivt sett ur KIS-ögon.

En förkylningsepedemi har härjat i laget. Undertecknad stod över igår, vilket man fick höra idag på träningen. Bäst att svälja näsduken och bita ihop nästa gång. Dock ska gänget vara friskförklarat idag av läkare Kent Björkdahl som alltid biter ihop vare sig det är en stukad höft eller ett jack i pannan.

Tipsade Elme om en ny app på telefonen. Aldrig sett en gladare kille. Mr. Sourcream kommer göra hattrick imorgon!

Björkenl har INTE ätit någon semla idag på självaste fettisdagen. Det är nog en och annan lagkamrats haka som behöver plåstras om ikväll.

Axel kommer när han kommer imorgon. Tur att vissa har egna tider.

Jocke har utbildat sig på jobbet vilket gjorde att han bara hann med 10 minuter på träningen idag. Ändå kommer han ner och gnuggar på. Bra Jocke! Vad är det som drar? Det måste vara för att vi är ett gäng grabbar som har kul.

Imorgon väntas en busslast med Finspångsupportrar. Roligt med besök! När domaren blåser av matchen imorgon efter 90 spelade ska de gula krigarna få lyfta armarna till skyn och i och med det säkrat spel i Allsvenskan Norra även nästa säsong.

Vi är laddade, är DU?

/18

Kommentarer
Postat av: PSP

Laddad var ordet! Videokameran är laddad, jag laddar hela dagen. Jag minns den första säsongen som jag var med som materialförvaltare i KIS. Den säsongen avslutades med match borta mot just Finspång. Vinst var allt som gällde då annars skulle vi åka ur dåvarande Div 1. Matchen spelades i Motala pga att man i Finspång slagit av aggregaten, dessutom gick matchen sent en vardagkväll ca kl 21:00 Det blev ett riktigt antiklimax. Vi (KIS) förlorade och åkte ur div 1, ner i div 2 där klubben tillbringade fem säsonger där man gick till kval varje säsongen som man missade innan det var dags att ta steget upp i div 1 igen som sedan blev tre Allsvenska serier och sedan två serier. Jag minns den matchen av flera anledningar. Men mest minns jag den glädje som Finspångsspelarna och ledare visade. Dom hade gått upp i ettan och vi åkte ur. Jag minns också seriepremiären det år KIS kom tillbaka till div 1. Då ställdes laget just mit Finspång i premiären. Det blev också ett jäkla antiklimax. Finspång vann med 0-10!! Att det sedan gick bättre för KIS resten av säsongen är en annan sak. Men grejjen är den att Finspångs bandy har åsamkat mig några av de värsta känslorna jag har haft i sammband med bandy och Köpings IS. Därför ser jag fram emot just den här mathen väldigt mycket. Att få slå Finspång och kanske sparka ner dom i div 1 och ta revach för all jävlighet som dom ställt till med, DET skulle vara pricken över i, grädden på moset eller vad man nu säger. I kväll vid kl 21:00 vet vi lite mer. Kör hårt nu grabbar och visa att formen sitter i.

2012-02-22 @ 07:41:23
Postat av: nn

Grattis alla sköna gula krigare, har nog aldrig varit så nervös som dem sista 45min.

2012-02-22 @ 22:02:10
Postat av: K

Vilken härlig seger...så spännande och som vanligt en stor kämpainsats från LAGET. Ni är BÄST ! GRATTIS !!!!

2012-02-23 @ 20:32:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0