Heja Kent!

Många är dom som jobbar i det tysta i föreningar, så även i Köpings IS Bandy. Det är dom som får det hela att gå runt men dom blir aldrig uppmärksammade. Jag hoppas att vi i spelartruppen visar er den uppskattning ni alla ska ha, ingen nämnd och ingen glömd, för jag vet att vi alla verkligen uppskattar det jobb ni gör för oss och föreningen!
 

Jag tänkte lyfta upp en person nu dock som är en väldigt färgstark profil och som verkligen ger järnet för KIS och oss grabbar i laget: Kent Bertil Björkdahl. En spontan...
 
I onsdags så opererade han sin rygg. Han har länge gått med smärta i både rygg och höft men kämpat på ändå. Försöker nu sammanfatta vad han gör en normal träningskväll: Cyklar ner på Krilan, gör rent kaffebryggaren och svär, sätter på kaffe, hänger upp träningströjor och svär lite till, städar golvet, går ut med soporna, städar toaletten och svär, nu har grabbarna sakteliga komma ner så då sitter han ner och svär lite med någon, träningen drar igång och Kent ut och plockar bollar, taskig höftkula och ond rygg men går på sen blankspolade isen ändå, "Jag har isbroddar, dom ligger därinne....", in och sätter på bastun, fixar en kanna kaffe till (ibland), diverse utrustning skall in från isen och ställas på rätt plats medans alla grabbar bara går av plan, sen väntar han ofta till sist och låser efter att sista slashasen tagit sig ut, hoppar på cykeln och hojar hem över hala vägar och snöhögar. Ungefär sådär brukar en kväll se ut, sen hur mycket han städar och donar på dagarna vet nog bara han. Skulle jag göra hälften, skulle jag nog få uppsöka läkare för utbrändhet. Dagens ungdomar är lata.
 

Igår efter att dom flesta lämnat det underbara bandykomplexet på Krillan så skulle Kent snällt sudda ut taktiktavlan. Då utspelar sig följande scenario och konversation:
 
Kent börjar sudda och märker snabbt att det svarta sitter kvar:
- Vem fan har ritat med fel penna?! Jävla pundhuvud.
Han sprutar på lite sprit och går för att hämta papper.
- Det var Micke Carlsson säger vi som sitter kvar.
- Var det Micke Carlsson??! Ta hit såna jävla amatörer....
 
Ja, som ni ser så är Kent hård men rättvis. Heja Kent!

Jaha, eftersom dom där indianerna hade fel så lär jag börja rusta för jul. Ett par klappar till ska inhandlas och sen skall jag nog försöka slippa laga mat på hela helgen. Ska nog inte vara så svårt, ligger en pizzeria i grannhuset....
 
/// # 1

Kommentarer
Postat av: Skyttekungen från Eskilstuna

Äntligen fy fan för amatörer! Sjuka med Kenta är att konvalesenstiden var 1 vecka! I sjuksängen, första man fick se i fredags när man klev in i omklädningsrummet var Kenta med ett par stavar...krutgubbe! God jul för fan!

2012-12-23 @ 17:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0