Kast med liten boll

Jaha, vi har nu inget val, det blir kval. Slut på rimstugan. Kval nästa vecka med match BORTA på onsdag och HEMMA på lördag. Om ni läst något annat, så stämmer det ej. Kan vi sortera in i facket faktafel. Djurgården väntar, dock ej klart officiellt, det ska tas på största allvar och ska då inte skapa några större problem för oss. Försäsongens match lagen emellan slutade med KIS seger, 9-3 vill jag minnas.



Match imorgon mot Finspång, hemma kl 14. Betydelselösmatch? Ja. Vill jag vinna? Ja. Ogillar Finspång och tycker vi är jämnbra med dom och eftersom dom vann hemma borde vi också göra det. Inställningsfråga helt klart då inget av lagen har något att spela för.



Hemresan från Kalix gick bra. Fritjofson delade ut gratis vintips och resenärer ändå från Bangkok fick äran att träffa Köpings bandyhjältar. Tungt att följa Rättviks underliga poäng mot Örebro men det är som det är. Tydligen så var båda lagen färdigspelade med 5 minuter kvar då oavgjort passade bägge lagen. Örebro tar kvalplatsen och spelar allsvenskt även nästa år.
 


Faluns landslagsmeriterade målvakt verkade behöva öva på kasten då han var i Köping. Hade han frågat snällt så hade jag såklart ställt upp. Svenska målvakter har ju svårt för det där med att kasta boll, vi pesäpallospelare har det ju i blodet. Men en kastövning där bollar sprids upp på tennishallens tak, Sibylla och till slut ishallens tak... njae, inte riktigt rätt va? Räkning kommer.



Nu ska snabel-draken dras fram, sen ner på träningen och då får vi se hur många friska spelare vi har att tillgå.

/// 1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0