Kniven mot strupen

En lugn vecka bakom oss efter det intensiva matchandet förra veckan. 4 matcher spelades på 8 dagar. Noll poäng. Inte riktigt vad vi räknat med. Vi vet att inga poäng bara är att ta, utan att dessa måste kämpas om men vi hade nog hoppats på poäng mot både Skutskär och kanske Haparanda. Ljusdal och Örebro vet vi är riktigt bra lag men vi är inte på något vis slagna på förhand. Ljusdal kom undan med blotta förskräckelsen medans Örebro hade lekstuga. Skutskärsmatchen har vi glömt och mot Haparanda visade vi oss själva att genom hårdare, aggressivare försvarsspel på hela planen så blir vi ett bättre bandylag. Framöver så gäller det att alla höjer sig individuellt och att vi alla drar åt samma håll på plan. Tillsammans är vi starka. En klyscha? Kan du fethajja.



Förluster till trots så är det precis som Freddy sjöng: "The show must go on". Istället för att se vad vi har gjort så tycker jag vi kan titta på vad vi skall göra. Skulle vilja citera en annan artist som tillhör en av dom stora svenska musikgenierna och som man kan följa på tv4 på lördagarna: "Coming up, coming up, coming up".

- Katrineholm borta
- Västanfors hemma
- Rättvik borta

Som tabellen ser ut idag så kommer dessa matcher att vara otroligt viktiga för kampen om att undvika kval/nedflyttning. 6 poäng i dessa tre och vi kan vända serien på tryggare mark. Men... en match i taget. Fast jag hellre skulle vilja spela matcher som gäller uppflyttning så har dessa matcher en charm med. Gäller att alla gillar läget, att alla har viljan att vinna och inte rädslan att förlora.



I onsdags var undertecknad tillsammans med Björkdahl och Glenn nere på en ungdomsträning. Jag körde lite med målvakterna (Jakob och Hoffa) medan dom andra visade sina kunskaper bland utespelarna. Riktigt kul var det att se hur kul det är med bandy. En bra påminnelse då man ganska lätt kan glömma det. Hoppas våran närvaro uppskattades och att vi blir inbjudna fler gånger.



Nu är det dags att åka och träna. Efter träningen åker ganska många till Västerås. Dels bor många där men även en del köpingsbor för att titta på gamla lagkamrater, Tillberga möter GAIS. Kan vara 4 stycken ex-KISARE på plan. Starkt! Passar på att göra lite reklam, den 22 december skall årets A-lag möta ex-KISARE. Kan bli en kul match. Återkommer med laguppställningar... Ha nu en bra helg! Det ska jag ha, tänkte ta 2 poäng på Backavallen imorgon!

/// 1


Kommentarer
Postat av: PSP

Det låter bra att ni inte låter er nedslås av det som varit. På pappret ska det vara något enklare motstånd och det är det som kan fälla laget, att det SER lättare ut. Det gäller att gå ut med inställningen att varje match är en kvalmatch. Men det tror jag ingen behöver tala om för er i laget. Själv ska jag pka med spelarbussen till Katrineholm och Stötta laget så gott det går. Kommer även att filma, så nu hoppas jag att kunna lägga in lite läckra mål som ger två poäng på tuben.

2011-12-16 @ 18:38:52
Postat av: Eva-Marie Ohlsson

Hej! Lycka till i morgon!!! Och du är välkommen ner på 97/98:ornas träning... Simon skulle tycka att det vore jättekul att få lite råd av dig!!!

Mvh E-M

2011-12-16 @ 21:00:43
URL: http://evamaries.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0