Dubbelmatch

Då var det dags för tredje matchen på sju dagar, Skutskär hemma. Vi har mött Ljusdal och Örebro tidigare och inte fått med oss några poäng. Det är dags nu! Vi kan älta fram och tillbaka om spelet i tidigare matcher men det är ny match idag och nya förutsättningar. I grund och botten är det inställningen och hjärta som man kommer längst med! Idag ska dom gula krigarna ta två poäng på Krillan!!!



Krigarnas nya kläder. Nytt matchställ idag. Vi fick det lagom till Ljusdalsmatchen men otur för oss så mötte vi två gula lag på bortaplan och fick vänta med premiären till idag. Snygga är dom. Vi kommer att fladdra fram...



Läget i laget då undrar ni? Jag med. Många återbud till träningen igår. Det var jobb, läkarbesök,  ingen bil och Kvirre blev visst inte hämtad från dagis. Med tanke på vädret igår så gjorde det inte så mycket. Rutinerad som man är... ;)



Imorgon söndag är det matchdags igen. Haparanda kommer på besök. Dom möter Västanfors idag och vi får hoppas att dom får kämpa sig trötta mot Fläkten. Men för att dra till med en klyscha - En match i taget!



REKLAM



Nu finns det biljetter till annandagen att köpa! Detta ingår:
- Pyttipanna + stekt ägg + 1 starköl på Scheele, start 11:00.
- Entré till KIS - Västanfors, avslag 13:15.

Biljetter kommer finnas att köpa på matchen idag, via kontakt med någon i A-laget eller skriv ner en rad till mig här på bloggen så ska jag försöka styra upp.
Pris: 220 kr per biljett.

Vi kör även med en bloggkampanj: 440 kr för två biljetter! (Gäller hela helgen)
Ange rabattkod KISBLOGG.



Avslag om mindre än 4 timmar. Dags att gå in i sig själv och förhoppningsvis hittar jag ut.
Ses på Krillan!


/// 1

Kommentarer
Postat av: K

Kom igen Köping (läs KIS) kom igen..........Nu är det bara att kriga på....

2011-12-12 @ 16:17:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0