Premiär

Premiären avklarad. Tyvärr slutade den inte som vi hoppats på utan med en förlust. Tråkigt! Det är väl som det alltid är; laget som vinner tyckte dom gjorde det rättvist och förlorande lag tycker dom borde vunnit. Ett försök till att vara objektiv då. Vi började matchen ganska bra, ledning 2-1 och borde ha fått in några fler bollar. Istället kvitterar dom strax innan pausvilan och i början av andra är dom bättre. Går upp till 4-2 och sen får vi jaga resten av matchen. Närmare än 5-4 kom vi inte, tyvärr, även om vi pressade på för en kvittering. 6-4 får väl kanske ses som ett ganska rättvist resultat ändå. Positiva saker finns att ta med sig, så ingen fara för fortsättning. Nu är resultatet glömt och vi får gå in i en ny vecka med fokus på hemmapremiären mot Kalix.

Målskyttar: Kvist 2, Björken, Sömsta.
Pris som bäste KISare: Mikko (Pris: 1,2 kilo Marabou Polka, jeetegott!)



På vägen hem såg Sömsta varg. Kul för honom!



Bomben? Twine snörade på sig och spelade högerhalv då Axel var sjuk. Skillnaden nu från säsongen 90/91 var väl i stort sett bara att kartonghjälmen byts ut.



Kan även rapportera att Wester mår efter omständigheterna bra. Hjärnskakning blev diagnosen, inga skall- eller nackskador. Dock ont i tummen men slapp klippa upp tröjan! Krya på dig Robin.

/// 1

PS. Torres-Chelski 2-0 YNWA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0