Rättvik-KIS 1-4

Äntligen en tvåa igen för de gula krigarna. IFK Rãttvik stod för motståndet i deras nya hemmaborg. Det var ett laddat gäng som började resan på onsdagseftermiddagen. Efter diverse problem med glömda matchtröjor och ett evigt tugg om mat mellan Björkdahl och chaufför Carla så anlände vi äntligen till Rättvik. Så till matchen... Vi började matchen riktigt bra med bra släpp och hög bollfart. 1-0 kom efter en straff där Bissen var lika säker som Miko var vid statistikblocket i afton. Bra genomåkning av Elme som fixade straffen. 2-0 gjordes av Björken som lirkade in bollen lika fint som han lirkar in oxfilèn i ugnen. Karlsson räddar också en straff med en fin benparad. Tyvärr slãpper vi in en billig hörna det sista som händer av första halvlek. Men det var aldrig oroligt hos de gula utan den andra halvleken spelades bara av på ett mycket bra sätt. Lugnt och tryggt och ingen panik. Vi hann även med att göra mål på hörna. Äntligen! Bissens andra påse för kvällen. Som avslutning punkterade Wester matchen efter en kalasmacka av Bissen. Fri med målvakten gjorde Wester inget misstag, dra vänster upp med bollen högt i högra x:et. Vackert anfall! Gött med seger som sagt. Nu väntar en tuff helg med fighter på lördag och söndag, motståndare är Söderfors respektive Ljusdal. Bara att ladda om och kriga lika bra som i dag. Drygt 280 personer bevittnade matchen i kväll och vi hoppas det blir fler på Krillan nu på lördag. Tack för i afton och hälsningar från ett glatt gäng på bussen hem mot Köping. / 18