Rapportering från Järvsö!

Hej hallå!

Just i skrivande stund ligger vi på våra hotellrum i Järvsö och ska snart somna. Rummen är mysiga och tapeterna är från mitten 1800 talet skulle jag tippa på.  Rumstemparaturen ligger runt 13 grader i rummen så är lite små-chili. Resan upp har varit bra. Björken har suttit och plinkat på guran och kommit på en nya låt för att hedra får busschaufför. Riktigt klämmig bit ska jag säga. Elme har kollat på Extreme Movie och nästan skratta ihjäl sig. Vi har även ätit på tönnebro värdshus där maten var helt okej enligt dom flesta.

Om dagens match som vi hade mot söderfors kan vi väl säga att vi tar två poäng det som är det viktiga. Söderfors var det bättre laget i många stunder av matchen och måste säga att det är ett mysterium hur dom kan ha noll poäng. Men som dom gula krigarna vi är så kämpar vi på och vinner till slut med 3-2 Målskyttar Per Engström , Johan Björkdahl , Linus "Mr Glass" Barklund.Pers första för säsong riktigt kul för han, är han värd.

Inför morgon dagens drabbning är vi riktigt taggade och ska ha revansch för att vi tappade 4-0 ledningen senast mot ljusdal. Ställer upp med samma lag som vi hade idag mot söderfors om det inte händer nåt under natten isf ska jag få hoppa in och prova avlasta (sömsta). Provade på att åka idag och kändes bra och hoppas var helt återställd från min lårkaka på onsdag när nästa viktiga match är.  

Vi säger God natt från Järvsö Hotell här och kommer förhoppningsvis med en uppdatering imorgon. //#7  



Kommentarer
Postat av: tompa strowbow

Nagget till landslaget.

2010-01-24 @ 17:39:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0