Inför helgen....

Match imorgon, Söderfors står för motståndet. Ett lag som spelat bra men förlorat på att dom inte gjort mål. Endast förlust med 3-0 är imponerande siffror. En motståndare som inte får underskattas och ett lag som tar poäng mot oss OM vi inte gör jobbet som krävs. Men det ska inte hända! Alla utom Sömsta (lårkaka) och Jocke Falk (ont i halsen på morgonen) tillgängliga för spel.

*****

Efter matchen, när alla skridskor är slipade och material packat, drar KIS iväg norrut. Ett matstopp och sedan övernattning på Hotell Järvsö. Söndag är det match på klassisk mark, Ljusdals IP. Avslag på klassisk bandytid. Förhoppningsvis har vi lärt oss läxan från hemmamatchen, och lyckas knyta ihop säcken...

*****

Hoppas på mycket folk på Krillan imorgon. Vädret verkar bli bra, "kan förekomma lokala snöfall", det vet vi i KIS vad det betyder - SNÖMATCH! :)

/// 0221


PS. Snyggt tryck på matchtröjorna från våran nya sponsor, Kennedies "INDEPENDENT DRESSING".


Kommentarer
Postat av: Hg

Fan grabbar nu måste vi ta fyra och visa att vi ska vara med och fightas.... Kör hårt!

2010-01-23 @ 03:13:38
Postat av: PSP

Kolla upp så att inte Erik Olovsson är med i den här matchen. Han var inte spelklar för Ljusdal när matchen skulle ha spelats. Då får han inte vara med i matchen trots att den flyttats. Såna är reglerna.

2010-01-23 @ 22:46:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0