KIS-ÖSK 2-3 (2-1)

ÄNNU en snöplig, hedersam förlust. Vi kämpar in i det sista med det är väl just det där sista lilla extra som skiljer oss mot topplagen. Friläge för Bissen förvandlades till kontring som i sin tur ledde till hörna som blev mål... Otroligt små marginaler, tyvärr... Målskytt: Dennis och Dennis. "Kul att göra mål" tyckte Dennis.

***

Seriefinal på lördag. Jag tippar.... Tillberga till Elitserien. ÖSK kändes väldigt uddlösa, sen om dom vila inför lördag eller vad det var vet jag inte. Dom har Säfström, seriens bästa spelare som är hal som en ål och besitter en onödig mustasch enligt ÖSKs hemsida, men det räcker inte mot TBs bredd. Kval för ÖSK, där man antagligen är chanslösa. Ett lag som vinner med uddamålet på Krillan har nog ingenting att göra i Elitserien.

***

Men så är jag också en väldigt dålig tippare. Hade ju fel på 3 av 4 OS-kvartsfinaler, bara USA som gick in... :)

***

Träning imorgon, sista förberedelserna inför resan upp till Skutskär vilken kommer bli oförglömlig av olika anledningar. Naturis för att nämna en sak...


/// 0221


Kommentarer
Postat av: Jimmy

Men Mikko, Tillberga som förlorade med ett mål på Krillan, har de i Elitserien att göra då? :)

2010-02-25 @ 22:39:05
URL: http://kaksport.se
Postat av: J&J FOTO

Nu finns bilder från matchen i länken under.

2010-02-25 @ 22:47:20
URL: http://jojfoto.blogspot.com/
Postat av: 0221

Ett lite finare sätt att säga att tb inte heller har något att hämta i elitserien, men definitivt mer än årets två bottenlag!

2010-02-25 @ 23:30:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0