Edsbyn Cup 9-11 okt 2009

Ska vi försöka summera helgen.
 
Först till det väsentliga bandyn: Godkänt resultatmässigt måste vi ändå säga. Liten besvikelse över missad finalplats men men... En fjärdeplats blev det till slut. Rättvik blev mästare efter "suddenvinst" i finalen mot Ljusdal, grattis till dom. Det mest positiva är väl annars att försvarsspelet börjar sitta. Anfallsmässigt är vi på god väg, speciellt i teorin, men det gäller ju att få ut det på planen också. Om vi utöver grunden även hittar lite mera variation där så ska vi nog kunna hitta målet oftare. Försvarsspelet kommer dessutom bli ännu bättre med ett fungerande anfallsspel.
 
Annars fungerade allt jättebra under helgen vi bodde bra och åt kanonmat hemma hos Bissens svärföräldrar. Tack så mycket!
 
Mycket dötid blir det att slå ihjäl under såna här helger mellan matcher och måltider. Det gjorde vi bra genom att ha en del samtal inför säsongen och gå igenom taktiska detaljer. Dessutom många väldigt roliga diskussioner och garv mest hela tiden. Väldigt kul att ha med "gubbar" som Björkdahl som håller igång hela tiden, om man inte är ute efter lugn och ro vill säga.
 
Andra sätt att slå ihjäl tid är att göra som junisarna Axel och Johan W som sov mest hela tiden när det var ledigt. Som Björkdahl uttryckte det: "Dom är tamejfan som katter". Eller som Linus och Pyrkan som körde filmmarathon.
 
Förutom att Sömsta nog åt mest mat av alla under helgen hade han som vanligt en hel del roliga citat som han lyckligtvis för oss inte tänker igenom innan han vräker ur sig. Exempel på det var bland annat att någonting vi åt smakade mamma, vid ett annat tillfälle pratade han om att dra över en kompis... ajajaj Sömsta den här säsongen börjar inte bra den heller. Även Dennis hade ett roligt uttalande när han funderade på hur vi skulle nå finalen. Ett tag fick han för sig att vi kunde gå dit om vi förlorade alla matcher i gruppen. Hur han tänkte då får vi nog aldrig veta.
 
Julklappstips till Björkdahl är en GPS då han inte har det bästa lokalsinnet. Vet inte hur många gånger han lyckades köra fel i Edsbyn under helgen. Edsbyn liksom, det är inte direkt Stockholm innerstad...
 
Allt som allt en jättelyckad helg. Tack till alla som varit med och ordnat kring den.
 
Programmet för denna vecka är: Vila måndag, sen match i Västerås mot seriekollegan Finspång på tisdag. Troligtvis träning i Kungsörs ishall torsdag/alt barmark i Köping. Sen ny match i ABB-arena på lördag, den gången mot div 1-laget Borlänge som för övrigt slutade 8:a i Edsbyn Cup.

Ett par bilder:


Peter "Cambridge" Gustavsson vid Edsbyns skidbacke där vi bodde.


Citatmaskinen laddar batterierna!


Till vänster: Pers 48or Till höger: Naggets 39or.


Bissen vid en sjö, på en sten, på väg upp...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0