(Danne)

Allsvensk debut från start för två ungtuppar, Marcus Kåberg och Jocke Falk.
Per som enda nyförvärv från start då Elme är skadad.
Danne med på bänken som "extraspelare". Spelade inte mycket men testcykeln gick varm.

Första halvleken var väl isen ok så det gick att spela längst densamma. Vi hade första 20-25 minuterna, Skutskär tog över innan vi mot slutet av halvleken skapade mest. 1-1 är definitivt i underkant då vi hade ett par bollar i virket och dom bla. ett friläge.

Andra halvlek och regnet vräkte ner. Lite bandy spelades längst isen innan pölarna blev för många. Vi hann med att göra 2-1 och 3-1 efter en kvart och då börjades det slås långa bollar. Enorm kamp framför vårat straffområde där Martin var en gigant och var på nästan varenda boll och vårat mittfält hjälpte bra till med andrabollarna. Lägena Skutskär fick parerades av Mikko. I andra tilläggsminuten rullar dock en boll snöpligt in vid högra stolpen men närmare än så kommer inte Skutskär och segern är vår!

KIS-Skutskär 3-2 (1-1)
Målskyttar:
Bissen, Marcus, Dennis.

Dom gula krigarna. Mer bilder på J&J FOTOs blogg.

Analys från Skutskärs hemsida hittar ni här
Magazin24 följde matchen live, se referat här.

Västra Mälardalens Television filmade hela matchen. Bra jobbat, skitkul tycker vi!!!
Matchen visas i sin helhet ikväll klockan 22. För fler tider, se deras hemsida.