Västanfors - KIS 090117

KIS ställde upp med följande lag:

                                                          Mikko

                                                          Martin
                                               Dan                 Erik
                               Nagget                                    Dennis
                                                         Anders
                                        Pürkner                  Bissen

                                                Sömsta    Björken

(Smulan)
(Sparven)
(Marcus)
(Wester)
(Kvirre)

Linus lämnade återbud pga sjukdom på morgonen och Wester kallades in istället.
Och tur var väl det (?) för det var just Wester som satte 1-0 till oss efter ett kliniskt avslut på ett vackert anfall av KIS!
Nagget spelade hem ett frislag till Martin, som i sin tur slog upp bollen till Anders vid mittlinjen på våran vänster kant. Anders vänder upp och slår en krosspass till Bissen på offensiv planhalva. Bissen trampar vidare på högerkanten och slår en precis passning till Wester som blir fri strax utanför deras straffområde till vänster från våran synvinkel sett.
Årets vackraste KIS anfall? Tycker jag iallafall...
Fläkten skapade många hörnor, varav en blev så farlig att den slutade med straff. Straffskytt för Västanfors var inte den från förra mötet stupsäkra Jacobsson utan istället lagkapten Petter Andersson. Hårt skott men den tar i ribban!
Men så kommer kvitteringen efter ännu en hörna som denna gången bryts och spelas in framför målet och i gröten som uppstår kan dom peta in bollen till 1-1.
1-2 gör vi på våran första hörna, Björkdahl har tydligen finjusterat kanonen och bollen sitter klockrent i nättaket.
Spelet är ganska jämnt, dom har större bollinnehav men vi har våra chanser. Bla sätter Bissen en boll i  stolpen.

Halvtidsresult: 1-2

Andra halvlek var det ett hårt tryck från Fläktens sida. Stort bollinnehav men inga direkta farligheter skapades.
En boll studsade på våran mållinje men inte över densamma, ett trendbrott för oss i KIS.
Ju längre halvleken led, destå sämre blev isen och det långa spelet tog vid. Långa utkast och lyror från båda lagen.
Vi ville inte riskera att tappa bollen och dom hade kört fast i våran täta defensiv. Med 10 minuter kvar kom dock en chans till kvittering för Fläkten men avslutet fastnade i dom nedre regionerna på KIS målvakt. 5 minuter senare kan Björkdahl trycka in våran tredje hörna för dagen och fastställa slutresultatet 3-1. Otroligt skönt!

Det som händer i matchens slutskede är däremot mindre kul. Västanfors nummer 5, som inte är som alla andra människor, kör otroligt fult upp sin armbåge medvetet i ansiktet på Pürkner med ett brutet näsben som resultat.
Här kommer även domarens sista miss, då han inte ger något som helst straff för förseelsen. Nog för att dom missat det mesta under hela matchen men att med 3 domare på planen inte kunna se det här är för mig en gåta!
Ett sånt här överfall på stan hade nog gett ett ganska hårt straff men inte ens 10 minuter på bandyplan...

Västanfors - KIS 1-3 (1-2)
Målskyttar:
Björken 2, Wester

Bilder från matchen från våran resande fotograf J&J FOTO:

Copyright J&J FOTO

Strålande bandyväder! Solsken och ett par minusgrader.

Copyright J&J FOTO

Wester mitt i högen av jublande KISar efter hans 1-0.

Copyright J&J FOTO

Petter funderar.... Vad är det som händer? Jo, KIS gjorde precis 2-1.

Copyright J&J FOTO

3-1 i 86:e minuten och matchen är avgjord!

Copyright J&J FOTO

Från vänster till höger: KRIGARE!



Att människan kan sova om nätterna efter såna här överfall är konstigt men
nog kommer det krävas mer för att stoppa våran tyske tank.
Krya på dig Pürkner!

Fler bilder finns att beskåda på J&J FOTOs blogg.

/// #1 i samarbete med J&J FOTO

Kommentarer
Postat av: "björkdahl"

Har svårt att glädjas åt segern är bara så jävla förbannad på den där jävla "muppskallen" i väsanfors som inte bara var på Pyrkan under matchen. Okej att han har ena ögat i pannan och det andra i hakan men att göra ett sånt där överfall och sedan stå och skratta är helt jävla sjukt. Men det är klart har man sin syster som mamma så blir det kanske så.... Spelare och ledare i västanfors måste vara riktigt nöjda att ha nr.5 i laget. Vore jag ledare så skulle jag stänga av en sån där idiot på obestämd tid. Sen är det helt jävla otroligt att tre dommare samtidigt plötsligt blir blinda... Bevisar bara ännu mer att det inte finns några bra dommare bara mindre dåliga... Tll sist vill jag säga krya på dig "the german tank"

2009-01-17 @ 22:24:38
Postat av: Västanfors #5

skönt att the german tank anmäler hahahhahaa

2009-01-22 @ 15:39:03
Postat av: niklas

haha hur ser ni på saker igentligen...kallar de för överfall??? de va en bryttning som va hård men tydligen rättvis de vart ju trots allt bara frislag sen att de va otur att de träffa där de träffa tror inte att #5 i v-fors gjorde de med mening.. man går ju inte ut för att skada nån.. kolla dommarraporten där finns de som hände på papper tror ju inte att tre dommare kan missa han som driver bollen å blir omkullkörd.. eller ?

2009-01-22 @ 23:20:33
Postat av: haha

hahahah

2009-01-22 @ 23:21:30
Postat av: björn

björkdahl??? att en händelse händer på plan som leder till att nån bryter näsbenet är olyckligt.. JA.. MEN det ger inte dig rätt o skriva saker som, "Men det är klart har man sin syster som mamma så blir det kanske så" väldigt omoget uppförande..precis som att nån skulle skriva att, din mamma är en pappa!! DET ÄR INTE OK....

2009-01-23 @ 00:24:53
Postat av: Supporter

Fan sök hjälp hjulström, du måste ju ha nått psykist fel..redan i matchen i köping så spela du för att skada Köpings spelare, du kör upp klubbor i ansiktet, fula efterslängar och börjar bråka helt utan anledning och sen står o skrattar efter att du skada våran spelare :S nått som måste vara fel i ditt lilla huvud..

2009-01-23 @ 10:50:58
Postat av: västanfors supporter

börja spela shack era jävla kärringar..alla mäniskor är olika eller vad säger ni grabbarna från en annan del av köping ???

2009-01-23 @ 19:25:49
Postat av: Åskådare

Till Västanfors supporter.



Är inte den STÖRSTA "stjärnan" från En annan del av Köping från Västanfors/Fagersta!? Han stod med eran supporter sjal på sig ialla fall i en av era matcher och det kan han väl inte gjort frivilligt, men det var förra året!

I år har ni har ingen supportrar!!!



//Har jag fel??

2009-01-24 @ 18:44:07
Postat av: västanfors supporter

åskådare du har helt rätt han kommer från fagersta men flytta till köping där de var en mer liknande å passande miljö..han kännde sig väl mer hemma där =) nej tyvär så är de dåligt med supportrar i v-fors nu men tror fan att de va mer västanforsare i köping än köpings supportrar när fläkten möte kis borta så du/ni kanske inte ska säga så mycke på den fronten

2009-01-25 @ 09:32:04
Postat av: Mike

Det är ju intressant att svenska mästarna i bentacklingar anklagar Fläkten för att spela fult!



Vi glömmer aldrig vad ni gjorde med "Bagarn"! Aldrig!!!



Sen är det ju ännu mer intressant att Björkdahl ens uttalar sig efter hans uppträdande mot Finspång. Varför fick du grovt matchstraff?!! Så KIS ledare och spelare borde väl vara lika nöjda över att ha dig i laget som Fläktens dito är över att ha #5.

2009-01-27 @ 11:22:02
Postat av: melnikov

mycket skitsnack ... håller bara med han som skrev om världsmästare i bentacklingar ... L och det som sades under den efterföljande frislaget efter hjulströms justa tackling "ställ dig i muren så skall jag skjuta sönder ditt ansikte " solklarare olaga hot har jag aldrig hört talas om ... kanske dags att lyfta blicken lite högre nästa gång pyrkner : )

2009-01-27 @ 12:15:56
Postat av: Carro

Ursäkta, men vart fan kom JAG med in i bilden? Ja,nog för att jag är Andreas syster men nej, jag är inte hans mamma! Så vart du har fått det ifrån Björkdhal har jag inte en aning om!? En sak till, jag är jävligt STOLT över min lillebror, han är en duktig bandyspelare och mina barn ser upp nå otroligt till honom och ska om ca ett år börja spela med honom för att bli lika bra! Att det sen råkade gå så illa med tacklingen är väl synd, det kan man inte säga annat om, men jag som är Andreas syster, VET att det inte var en medveten handling. Han har aldrig gått på för att göra någon illa förut, så varför skulle han börja med sådant nu?

2009-01-31 @ 12:44:23
Postat av: Fläkten forever!

Jag tycker att det är fruktansvärt dålig stil att anmäla en sån sak som misshandel, bl.a för att det finns åskådare, ledare, funktionärer, spelare och domare som kan intyga att det var en olyckshändelse! Alla som älskar bandy har sett hårdre brytningar än denna, den enda skillnaden var att Pürkner inte alls svänger åt sidan eller lyfter blicken när Hjulström står i vägen, och väljer att ta emot smällen med näsan. Skulle Hjulström bara flytta på sig och säga varsågod, gör mål!? Inte då, jag beundrar Julles mod att våga gå in på kropp när det lika gärna kunde vara hans näsa! Jag själv stod i publiken och tänker vittna om det behövs att det var en olyckshändelse och inget annat. Mer mod och färre kärrningar i herrbandyn!

2009-02-02 @ 22:07:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0