(Smulan)
(Erik G)
(Wester)
(Pürkner)

Förmodligen KIS A:s  första inomhusmatch i seriesammanhang, givetvis är det då en minusgrad och vindstilla ute... Matchen kunde också ha börjat bättre. 3-0 till TB efter väldigt kort tid, vet inte hur kort men snabbt gick det och vi såg ut att gå mot en pinsamt stor förlust. Starkt av oss att komma tillbaka efter det. Mål i ungefär varje anfall efter det ledde till resultatet 6-4 till hemmalaget efter typ 35 min. Man började undra om det skulle krävas 20-30 mål för att få med sig poäng. Sista 10 min i första halvlek lugnade dock ner sig och resultatet stod sig halvleken ut. Kanske var det också våran bästa period i matchen, vi hade ett par halvchanser att krypa än närmare till vilan.

Halvtidsresult: 6-4

Kapten Bissen manade på oss i halvtid med: "Nu går vi ut och smygkämpar".

Andra halvan börjar precis som första, mindre bra för våran del. 7-4 kommer genom ett solonr av matchens bästa spelare Andreas Broberg, vill inte ta ifrån han prestationen men alldeles för snällt agerat av oss där. 8-4 kommer efter vad som troligtvis var matchen prestation: Först bra brytning sen en underbar framspelning av 22:an, tyvärr till en svartklädd som tackade tog emot och drog upp bollen i nättaket. Matchen avgörs väl definitivt där men vi kämpar ändå på och låter inte siffrorna springa iväg alltför mycket och det hela stannar vid 11-6.

Försvarslinjen i KIS hade ingen bra dag och bjöd på en del för enkla mål om man ska kunna ta poäng mot TB. Nagget och Linus får väl upp sina betyg lite tack vare bra offensivt spel. Dennis var riktigt bra, liksom bror sin. Sömsta är ett hot mot alla lag med sin speed och Björkens målskytte håller i sig. Mikko gör också väldigt många bra räddningar och vi får tacka honom att det inte blev fler mål i slutet.

Domaren skötte sig helt ok tycker jag även om det finns dom som inte håller med. Bland annat Fosshaug, men han ska nog vara glad att han fick stå kvar i båset tycker jag. Efter att KIS fått hörna i första halvlek efter gröt på kortlinjen så ser Fosshaug från 50 m att det SOLKLART borde varit målvaktens boll. Han springer ner till hörnflaggan och skriker på linjedomaren så att två spädbarn i Dingtuna vaknar. Hade PG gjort något liknande är jag säker på att han fått sett resten av matchen från läktaren. Jag tycker dessutom att det får min tia borta mot Finspång efter att jag i en liknande situation efter utdömd hörna skrek "HOPSLAG" att verka billig eller hur Augustsson....?

Vi får ta nya tag på lördag 15.00 på Krillan då Finspång kommer på besök.