Summering av helgen

En ruskigt bra helg för KIS!

Först seger i länsderbyt mot Västanfors med 3-1 på lördagen.
Otroligt skön seger då vi spelade 11 mot 12, domaren var inte på våran sida direkt. Sammantaget hade vi kanske 3 frislag mot Fläktens 78 i andra halvlek. Otroligt frusterande med okonsekventa domare för att inte ens tala om situationen då Pürkner får sin näsa avslagen på två ställen av en imbecill bandyspelare....
Sen att man får skrika ut sin glädje rätt i ansiktet på alla patriotiska Fläktens supportrar (läs: släktingar) gör ju inte saken direkt sämre!

Västanfors hemsida om matchen:
"Tung derbyförlust"
Magazin-24 om matchen:
"Ännu en vinst för KIS"

Söndagens match var en rolig historia. 3-2 i halvlek följdes upp av en sällan skådad målexplotion och när domaren blåste av matchen så hade vi vunnit matchen med 9-7. En gång var Surte i ledningen (1-0) och resten av matchen var det vi som var i förarsätet. Lite synd kan man tycka att vi inte fick möta ett Elitserielag i kvalmatchen, men nu blir det en resa till Västerås i höst och 3 matcher mot riktigt bra motstånd, minst....