Kapten har ordet...

I helgen väntar då två matcher; Västanfors borta imorgon 13:15 och Svenska Cupen mot AleSurte hemma klockan 16. Efter den sköna vinsten mot Boltic i lördags har vi landat och är medvetna om att det krävs lika mycket hjärta och kamp som då om det ska bli poäng mot Västanfors.   

Träningarna i veckan har sett mycket bra ut och alla är tillgängliga för spel. Det betyder att konkurrensen är hård och många duktiga spelare får stå åt sidan. Angenäma problem för tränaren och positivt för laget då alla måste visa sig från sin bästa sida för att få spela. Speciellt har jag sett en stigande kurva hos Tobias Eriksson och Dennis Svensson, tror dom går mot sin formtopp. Tycker även att Västerås-Erik har växt in i den gulsvarta kostymen och blir bättre och bättre.  

I ett eget stycke vill vi även uppmärksamma vår lagledare Kent Björkdahl som också verkar ha lite utav en formtopp, då han fixar och donar för laget och lägger ner stort jobb på föreningen så att KIS kan fungera. Tommy och Tuomo, jag har er inte glömt ert stora jobb, men jag återkommer till det...

Kul att se att vår tränare Peter Gustavsson åter fått tillbaka färgen i ansiktet efter en efterlängtad vinst. Sex raka förluster är jobbigt för oss alla, kanske speciellt för de som har ansvaret, så det var skönt att se Peter grina av lättnad och glädje efter första segern mot Boltic i KIS historia, gammal karlstadbo som han är. Alla är dock medvetna om att vi fortfarande befinner oss i ett pressat läge och att vi måste hålla samma nivå, och helst högre, om vi ska sikta högre upp i tabellen.  

Västanforsmatchen är fokus nummer ett i helgen, så det blir svårt att skriva något om bonusmatchen vi fått i Svenska Cupen. Vi kommer givetvis göra allt för att vinna den (tänk er den här gruppen i Svenska Cupen: VSK, Edsbyn, Sandviken och Krigarna från Köping. Det vore fett coolt! (Bissen, 33) men det får vi ta efter seriematchen på lördag.  

Och i omklädningsrummet är stämningen som vanligt hög. Fem-i-topp just nu:
1. Anders Svenssons mjukisbyxor (99 kronor på Skinngubben. Vi förstår det.)
2. Broder Svenssons överladdning i halvlek mot Boltic.
3. Kent Björkdahls sång efter segern mot Boltic.
4. Hur Sömsta lyckas få ett blåöga när han ska ta ner en lyra. (Händer bara Sömsta...)
5. Att det blir gemensamma skiddressar i Sälen 26:e-29:e mars.


/// # 14 - Kapten

Kommentarer
Postat av: 27

Formtoppen såg vi verkligen inget av idag. Tur att du var duktig kapten, och även du skyttekungen! Nya tag imorgon.

2009-01-17 @ 17:31:47
Postat av: Per Svan-Pettersson

Kan du skicka lite statistik till min E-postadress Mikko? Jag behöver lite info så att jag kan lägga upp den på hemsidan. Laguppställning samt vilka som blev utvisade.

2009-01-17 @ 18:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0