Kapten har ordet...

5 matcher kvar innebär 10-poäng att spela om. Ett realistiskt mål är att vi tar 7-8 poäng, vilket skulle innebära att vi landar på 17-18 poäng - och det skulle vara kanon!


Men vårt mål är nytt kontrakt och där är vi inte än.


I tisdags spelade vi mot Tillberga, torsk med 11-6 inget och säga om, då Tillbergas offensiv håller bra elitserieklass, och även om deras defensiv inte håller samma nivå tror jag  att deras offensiv räcker för att ta klivet upp i elitserien.


Vår insats var en 2 av 5 möjliga. Första 15 minuterna hade vi inte tanken med oss på Rocklunda, och vi släppte iväg Tillberga med 3 mål. Ger man Tillberga 3 mål handicap är det svårt att ta poäng.


Men det fanns ljusglimtar! Dennis gjorde sin bästa match i KIS- tröjan och använde sin fart och åkte dom rätta vägarna. Även Svensson den äldre gjorde sin bästa match.  Kanske inte med samma fart som Dennis, men han spelade smart och skickligt. Jag hoppas formen håller i sig,  för vi behöver Anders i form dom avslutande matcherna med hans rutin och energi. Mikko var också bra trots 11 i baken.  Själv har jag haft två  trassliga veckor men lovar bättring! jag förstår skidåkarna när de pratar om förkylningar; shit vad fort man tappar ork!


Så till matchen i morgon:

 Vi möter ett heltaggat Finspång som jagar en kvalplats, men det tänkte vi gula krigare sätta stopp för! (eller vad säger ni KVBS?)


Vi har lite förskylningar i laget men tror att alla är tillgängliga för spel. Och mot Finspång har vi chans, även om det blir en tuff sammandrabbning.


Kapten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0