Hänt i veckan...

Måste först och främst be om ursäkt till alla att uppdateringarna inte riktigt har kommit i den raska takt som alla bloggläsare önskar. Lovar att det ska bli bättring på den fronten!

Mycket händelserik vecka i bandyvärlden men kanske lite lugnare i våran lilla KIS-sfär...

Måndagagen var som storebror Svensson sade mycket lättare att ta sig till jobbet. Eller nja, till jobbet var det nog precis lika jobbigt att ta sig när klockan ringde 05:15 men väl där så kom många fram och gratulerade till segern mot Boltic. Lättare att vara trevlig och diskutera med folk efter en vinst men man får alltid höra vilket såll man är ändå. Inte lätt och vara målvakt, men man är som en gås - det rinner rätt av mig! =)
Matchen mot Boltic måste ha varit underbart skoj att se från sidan, för den var riktigt skoj att spela nu när resultatet gick våran väg....

Citat från matchen:
"Ni måste visa bättre arrangemang!"  Boltics ledare manar på.....

När vi väl är inne på Boltic så har det nog inte undgått någon om vad deras sk. fans ställt till med. Jag ska säga på en gång, det är några enstaka som förstör för alla. MEN det är inte första gången och hur mycket man än från klubbens sida påtalat att saker ska göras och man tar helt avstånd från dylikt så är det ändå alltid Boltics fans som skapar dom svarta rubrikerna. Om man jämför deras klack med våra härliga Getingar, så kan man snabbt konstatera att Blues studieskulder inte är så höga!

Boltic känns avhängda från striden om en elitseriekvalplats med det spelprogram dom har kvar. Tillberga har det i egna händer och KVBS måste klappa ihop för att missa den andra platsen. Finspång kan utmana katrineholmarna men nog ska vi kunna sätta käppar i hjulet för dom på Krillan...

Bandy-VM börjar. Ett pajas mästerskap säger många, till viss del håller jag med. Vilken annan sport har VM mitt i seriespelet och med endast tre olika vinnare sen starten....
Men men, ett VM är ett VM, och då håller man ju på sitt lag - FINLAND!
Jaja, kom igen, hugg sönder och samman mig i kommentarerna. Är ganska van efter 27 år...
Tror på Finland - Sverige i final, och där kan allt hända. Ni minns väl 8 februari 2004?
Oksanen kastar ett lugnt och fint utkast på cirkus 100 meter, Laakkonen tar ner med två svenskar hängande på sig, vänder sig om och knackar in bollen i mål. 5-4 och den svenska champagnen som stod på kylning i snöhögen fick snällt stå kvar där.... Står den kvar än eller försvann det då Rocklunda blev ABB Arena?

KIS då? Träning måndag, torsdag och fredag. Lite tunga ben i måndags men bra fart både torsdag och fredag.
Alla friska och alla skadefria! Defensiva spelet börjar sitta bättre, folk lär sig sina uppgifter och kämpar tillsammans. Känns bra inför helgens två bataljer. Först länsderby mot Fläkten och sen kvalmatch till Svenska Cupen mot Ale/Surte. Västanfors IP har vi bra och dåliga minnen ifrån. 10-2 i baken annandagen tre år sen var en mindre rolig upplevelse. En viss Klas Nordström gjorde 6 mål.  Efter 6-6 hemma på annandagen vann vi på 2007 år:s sista dag med 4-3 borta mot Västanfors. En helgjuten laginsats och så otroligt skönt! Det är med den bilden i huvudet vi åker till Fagersta imorgon och tanken är att två poäng ska bärgas hem till Köping... Läs om matchen här imorgon, då tar vi och skriver lite mer om kvalet också.


/// #1


Kommentarer
Postat av: melnikov

hela bandyvärlden skrattar ... åt finland alltså ...

2009-01-28 @ 17:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0