* Dan in i laget igen på högerbacken.
* Erik Gustavsson byter med Anders på mitten.
* Pürkner på nygammalposition som forward.
* Mikko i mål, Smulan på bänken.

Perfekta förhållanden.... före matchen. När den väl började så började det snöa.
Vi började halvleken bra. Efter dryga 30 minuter leder vi med 3-0 men innan halvleken är över så har Tranås reducerat till 3-2 genom två st vänster hörnor. Tråkigt och slarvigt då vi bjuder dom på enkla hörnor som dom tar vara på.

När andra halvleken börjar så snöar det fortfarande, och Tranås är heta på fasta situationer. Kvittering till 3-3 på en hörnretur och ledning för smålännigarna på straff av lagkapten Ljungberg. Var en inne? Domaren har aldrig fel.....
Resten av halvleken är spelet ganska jämnt, där vi jagar ett kvitteringsmål. Ett par halvchanser lyckas vi skrapa fram men bollen vill inte in. I den 90:nde matchminuten får vi hörna som förvaltas på bästa sätt. Björken avlossar kanonen vilket ger oss kvitteringen till 4-4 och även honom hans 30:nde fullträff för året. Grattis Johan!

Första matchen mellan KIS och Tranås slutade 2-2 och nu 4-4. Två jämna lag där vi ändå tycker att vi borde kunnat vinna båda. Men så tänker och tycker antagligen dom också.... Broderlig fördelning av poängen, och nästa säsong spelar antagligen BOIS i södra serien medans vi (kanske) huserar i norra så då kan vi inte mäta våra muskler...

KIS - Tranås 4-4 (3-2)