(Jocke)
(Wester)
(Sömsta)

PG var tillbaka efter på sidan efter sin sjukdom.
2-2 i halvtid och inget att skriva hem om efter första halvlek. Vi gick ner i deras tempo och saknade det där lilla extra. Samtidigt säger Slottsbron att dom gör en mycket bra första halvlek. Så det kan ha varit dom som fick oss dit dom ville också.

I andra halvlek öppnade sig spelet och båda lagen satsade framåt. Vi hade lite mer flyt och skicklighet och fick bättre utdelning på våra chanser. Mikko räddade bland annat en straff vid 4-3-ledning för oss. Det hela landade på 10-4 efter att luften gått ur Slottsbron på slutet och vi bjöds på några enkla mål på slutet.

Två nya poäng, skönt och rättvist även fast inte Slottsbrons tränare håller med riktigt. Men förlorar man med 6 mål kan det inte bara vara otur. Kontraktet dessutom definitivt säkrat för oss.

Tror även att 22:an avgjorde utvisningsligan med 3 nya tiominutare och därmed lindrigt matchstraff.

Bärgslagsbladet skriver idag om målkampen mellan Bissen och Björken (4 var), kanske en mediagrej, kanske inte. Vi som var på Krillan kan göra en egen bedömning. Ex. vid ställningen 8-4 till KIS kommer Björkdahl med bollen i ett 2 mot 2 läge med Bissen fri på vänsterkanten, passningen uteblir. Istället satsar han på ett skott som Bissen hänsynslöst offrar sig på och täcker ut via vaden till målvaktens boll...