Dennis Svensson                                                            Tobias Eriksson

Linus Barklund                                                               Mathias Larsson

Johan Björkdahl

(Mikko Peri MV)
(Anders Kvist)
(Marcus Kåberg)

Första halvleken pratar vi inte så mycket om. Dåligt på alla håll och kanter, underläge med 2-6 efter första 45 minuter.
I paus bestämmer PG för att byta spelsystem, en defensiv mittfältare och två forwards.
Andra halvlek börjar precis som den första avslutades, friläge för Skutskär och 2-7. Uppförbacke? Svar ja.
Men det är i motvind som drakar lyfter, nu började KIS spela bandy! Man kom in i positionerna bättre, var mycket närmare motståndarna och lyckades bryta Skutskärs anfall. Det egna anfallsspelet blev därmed också mycket bättre. Varierat och snabbt. Långa lyft och fina korta pass. Tom Smulan assisterade ett mål! Bra kast!
                             3-7..........4-7.........5-7.............6-7...........7-7!
Vi va ikapp men ska vi hinna förbi?!   En sekund kvar - hörna - ett skott - STOLPEN!
Synd men ett ganska rättvist resultat. Skutskär dominerade första halvleken, och vi hade det mesta i andra.
Nu är inte resultatet det viktiga i träningsmatcherna, men det är ju aldrig kul att förlora.
Spelet blev mycket bättre med två forwards så detta var en klar coachseger! Fast vi inte vann   =)

Målskyttar KIS: Bissen 4 (2 på straff och alla i andra halvlek), Björken 2 (en hörna och missad straff), Kvirre