Träningsfria och fräscha...

Ikväll onsdag är vi träningsfria. Tid över att ta igen lite hemsysslor. Själv har jag tvättat bilen (fågelbajs) och lagat mat (pastagratäng - fullkornspasta såklart ). Nu måste man ligga på plus.... ;)

Träningen igår var en helt ok historia för att vara i baljan. Uppvärmningen följdes av en 2 mot 2 övning.
Övningar i hallen får man ta med en klackspark. Blir inte alls samma sak som på stor is. Som målvakt har man inga markeringar att gå efter när man ska ut och täcka vinklar. Försvaret vet inte hur långt han ska backa. Forwards har begränsat med yta att röra sig på. Men kampmomentet det samma.... Man vill ju inte låta motståndaren göra mål.

Skadeläget i truppen är bra! Igår var alla utom Dan och Kvirre tillgängliga. Dan pga arbete (i Piteå!) och Kvirre i Uppsala med sin lilla Edwin. Sparvens storebror A.Falk har kommit igång efter sin fågelinfluensa/lunginflammation. Joggade igår. Max Falk har en bit kvar till sin toppform men är sakta på G. Fågelinfluensan är en farlig sjukdom!

Laget är förundrade över BBLs insats efter helgens matcher. Tunik BK?!?  Jaja, redaktören på Sporten har lite att jobba med, om man säger så..... och sen att Kungsörs IK:sTeam 97 hade träningsspelat mot Örebro var spännande att läsa om på Magazin24.se. Måste vara talangfulla grabbar som får lika stora rubriker som ett representationslag i näst högsta serien.

KK-cupen i Katrineholm i helgen. KIS är regerande Cup-vinnare. Försvarar vi titeln?  Vi får se......


Dagens citat:   " Spelade ni hemma, eller?"
BBLs reporter har koll på läget när han ringer....


/// #1


Kommentarer
Postat av: Norra stå

Lägg ner Bbl den tidningen har ju aldrig haft ett rätt.

2008-10-23 @ 07:59:23
Postat av: Orvar

En tunika, är inte det en tjejtröja?

2008-10-23 @ 10:05:10
Postat av: Spotlights

Hoppas du får en bra dag.

2008-10-23 @ 10:10:14
URL: http://spotlightss.blogg.se/
Postat av: Wikipedia

Tunika är en försvenskning av det latinska tunica och avser ett relativt enkelt profant eller liturgiskt livplagg.



1. Den profana tunikan användes främst av romerska män, oftast utan benplagg. Begreppet levde vidare i medeltidslatinet och motsvarade i svenskt språkbruk då närmast en kjortel. En nutida tunika är en oftast knälång tröja eller skjorta som vanligen bärs hängande utanpå byxor eller kjol, oftast av kvinnor. Tunikan kan också användas som strandplagg ovanpå baddräkten eller bikinin.



2. Liturgiskt plagg som bärs av subdiakonen i gudstjänsten. En enklare forma av dalmatika. Har aldrig använts Svenska kyrkan och har förlorat sin funktion i romersk-katolska kyrkan sedan subdiakonämbetet avskaffades 1971. Tunikan uppfans i Rom.



2008-10-26 @ 21:40:13
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Tunika
Postat av: m

sugen på en ny bloggdesign?

kolla in här: http://memie.blogg.se/2008/october/budgivning-pa-orangedesign.html

2008-10-26 @ 21:43:10
URL: http://memie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0