Svenska Cupen 081011




Vi kommer att finnas på plats idag också. Kolla i kommentarerna för matchrapporter!
För mer spänning, satsa en slant på NordicBet....


/// #1

Kommentarer
Postat av: #19

Första matchen för dagen avklarad. Sandviken slog Vänersborg i en match som inte går till historien som den roligaste. 0-0 i halvtid, inget annat att nämna från första halvlek. Andra halvlek började med ett lindrigt matchstraff till IFK, en spelare som redan satt utvisad hoppade tydligen in för tidigt. Förvirringen var stor.. Trots det gick IFK upp till 2-0 ledning. Men vad hjälpte det när SAIK gjorde 5 raka mål sista kvarten och vann med 5-2. I SAIK spelade Simon Jansson hela matchen som vänsterhalv. I IFK startade Calle Johansson på mittfältet. Men många utvisningar gjorde tyvärr att speltiden vart begränsad. Nu laddar vi för Hammarby-Falun..

2008-10-11 @ 11:25:04
Postat av: #19

7-1 till Bajen i en välspelad match. Hammarby var storleken större än Falun och vann relativt enkelt. Men man skulle kanske behövt några till mål för att snygga till målskillnaden. Nästa match, mellan Tillberga och Villa Lidköping, får avgöra det..



Man of the match: Speakern! Var RIKTIGT tydlig och släppte ut alla i rätt tid..

2008-10-11 @ 12:51:53
Postat av: #19

Villa-Tillberga 5-3. Tillberga ledde med 3-2 efter bland annat två missade startar av Villa. Men sen trampade Daniel Andersson på lite mer och segern var aldrig hotad..



Speakern stakade sig lite denna match. Höll på att släppa ut en selare fem sek. för tidigt. Men han rättade till det. Godkänd insatts..

2008-10-11 @ 14:13:36
Postat av: Per Svan-Pettersson

Satt på pressläktaren under matchen TB-Villa när helt plötsligt en arg och förbannad Pelle Fosshaug kom farande och började skälla på Roland Fager som satt där i lugn och ro. Det var en annorlunda upplevelse. Varken Rolle eller någon annan som satt bredvid fattade var Fosshaug menade eller ville och han var lika fort tillbaka nere vid bänken igen.



Hur som helst så var TB med i matchen mot Villa ganska bra. Men hade väl ändå inget att sätta emot när Villa tramapade på, och två missade straffar säger väl att Villa kunde ha vunnit ännu större. TB bör dock kunna vinna serien i vinter tämligen enkelt enligt min mening.

Både Sami, Rofeldt och Jens var med och spelade. Jens var stabil tycker jag. Sami spelade inte back som man är van vid, jag tycker att han kom bort lite. Jens insats var inte bra. Två utvisningar i andra halvlek, varav den ena lika gärna kunde varit ett rött kort, en riktig fuling.

Innan jag åkte hem såg jag VSK mot Kungälv. Calle Samuelsson fick stå och var stabil. Hade i ärlighetens namn inte alltför mycket att göra, men ett par bra räddningar dock. Känns ändå som om han får värma bänk ytterliggare en säsong.

Matchsekretariatet klantande sig ordentligt i matchen SAIK-Vänersborg. Tycker att dom får ta på sig det röda kort som Vänersborgspelaren fick. Det ska aldrig råda någon som helst tvekan om när spelaren ska in. När jag sitter i båset så är det jag som bestämmer när spelaren ska in på planen och det funkar.

2008-10-11 @ 19:12:00
Postat av: Per Svan-Pettersson

I mitt tidigare inlägg kommenterade jag Köpingskillarnas insats i TB i matchen mot Villa. Det blev ett namnfel där.

Jag skrev Jens två ggr.

Det ska naturligtvis vara så att det var Johan Rofelt som var stabil.



Fotbollslandskampen är precis slut. Mitt omedelbara intryck är att det är skittråkigt med matcher utan mål. Då må fotboll vara ett spel med relativt sett lite mål, men ändå. En sport som bandy saknar aldrig mål. Det är målgaranti varje match när man går på bandy. Jag vet inte vad snittet kan ligga på per match, men en tre fyra mål är det säkert.



Funderade på den nya hörnregeln som man provar i Svenska cupen. Jag är kluven måste jag säga, men jag tror att den kommer att införas så småningom. Jag tror att den regeln ger mer än den tar så att säga. Skulle vara intressant att höra er spelares åsikt om den saken.

2008-10-11 @ 22:07:03
Postat av: #19

Kort sammanfattning från lördagen:

Bandyhall är bandyns framtid. Bara att titta på Hakonplan, som ligger precis bredvid ABB Arena, så förstår man varför. Där hade det inte gått att spela bandy..

VSK såg starka ut. Nyförvärvet Jonas Nilsson, vår gamla motståndare, kommer göra många mål även i vinter..

Det kommer även Daniel Andersson i

Villa-Lidköping. Villa såg också väldigt starka ut. "Prinsen" bäst på plan?

Domarnas insats under helgen var stundtals riktigt ojämn..

Så även speakerbåsets. Släppte ut folk lite när som helst. Villa var bland annat 12 man på plan när dom gjorde 2-2 mot Hammarby..

Nya hörnregeln tyckte jag mest var krånglig. Domare som blåste ny hörna men ångra sig. Spelare som var förbannade. Nej, kör på det gamla..

Samma sak med regeln om att man inte får täcka med ett knä i backen. ALLA hävdar att dom hade knät en centimeter över isen. Går för fort för att domaren ska kunna avgöra det..

Time-out i bandy. Nej tack. Bara ett onödigt avbrott för publiken..

* Johan Elmander borde för övrigt gjort minst ett mål igår..

2008-10-12 @ 10:42:45
Postat av: #22

Någon som vet när träningen börjar idag?

2008-10-13 @ 08:45:54
Postat av: Anonym

18,30

2008-10-13 @ 12:30:29
Postat av: 13

18,30

barmark

2008-10-13 @ 12:55:37
Postat av: 27

RULIGT

2008-10-13 @ 17:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0