(Wester)
(Sömsta)
(Jocke jr)

Avslag för allsvenskan mellersta på Bredstorps IP klockan 13:15 idag.
Redan efter två minuter vaskade BOIS fram ett friläge, två mot målvakt, men lyckades inte få in bollen. Klar offside som domaren missade orsaken till målchansen. Hörnan som följde räddades av målvakt och faran över.
Efter 20 minuter hade BOIS missat tre frilägen och två hörnor, alla chanser skapade av slarv i KIS uppspelsfas.
Vi tog dock ledningen genom mål av Linus. 0-1 kändes inte riktigt rättvist men otroligt skönt!
Björken smällde in ett knackskott från vänster till 0-2 innan halvtidsvilan.
Spelet efter dom inledande 20 minuterna var bra försvarsmässigt. Med större marginaler och stort tålamod så kom inte Tranås till så många fler målchanser. Offensivt blev vi hämmade av motvinden och lyfte mera långa. Dock gjordes båda målen efter spel längst isen, som förövrigt var mjuk men ändå helt OK med tanke på väderförutsättningarna, +8 och stark vind.

Andra halvlek börjar med en kalldusch, BOIS reducering redan efter någon minut. 1-2 signerat bröderna Hagström.
Mycket sämre spel en period nu. Martin utvisad i 10 min för våldsamt slag och nu stämde inte spelet alls. Från botbänken fick han se BOIS kvittera till 2-2. Ännu ett friläge som denna gången förvaltades..... chanslös!
TIME OUT KIS!
Efter att snackat ihop oss spelade vi mer aggressivt och slog långa bollar, dock inte alltför framgångsrikt.
Vi vaskar fram ett par vassa chanser i slutet men får inte in bollen. Det sista som händer i matchen är en vänster hörna för oss som Björken får bra träff på men som räddas av muren på mållinjen. Bollen fastnar mellan två spelares höfter!

Så så nära var vi en tvåpoängare men om man tittar till matchinledning då Tranås med "normal" utdelning kanske borde leda matchen med 3-4 bollar, så ska nog vi vara nöjda med ett oavgjort resultat. Inte många lag som åker ner hit och bara plockar med sig poäng...

Premiären avklarad, hemmapremiär om en vecka. Ses på Krillan!!!

Tranås - KIS 2-2 (0-2)