Tränarens tankar inför premiären

Äntligen seriestart, skall bli skönt att komma i gång med seriespelet. Vi har haft ett kanonupplägg under försäsongen med ett träningsläger i Edsbyn och dom flesta träningsmatcher inomhus.
Nu känner jag att vi hittat rätt i laget efter alla träningsmatcher 12 till antalet. Resultaten i träningsmatcherna har varit lite upp och ner som det brukar på försäsongen, men när vi får allt att stämma kommer vi att bli mycket svårslagna i vinter.
Spelare som Martin, Tobbe och Dennis har sett glödheta ut under träningsmatcherna och våran skyttekung har öst in mål.
Blir det över 30 baljor för våran Nr.10 i vinter? Får jag gissa så kommer han att göra det (22 mål på 12 matcher under träningsmatcherna)
Nyförvärven Linus och Pürkner har visat att dom kommer att tillföra en hel del i vinter.
Vår spelande sportchef/ass tränare/kapten/sponsoransvarig "Bissen" har visat att han är hetare än någonsin, han ligger inte bara bakom det mesta vi gör på och utanför plan, han har även visat hur nyttig han är på isen.
Det här laget som jag tränar är ett arv efter Thunberg, han har sagt att det här laget kommer att spela ett kval till elitserien en dag, en dröm är att i mars så glider grabbarna ut på Krillans nyspolade is inför en storpublik och spelar första kvalmatchen.
Vägen dit börjar på lördag borta mot Tranås, dags för en vinst i premiären!
  
 Vi syns på Krillan i vinter!
 



//PG


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0