Slottsbron - KIS 5-11

Slottsbrons vaktmästare hade gjort ett bra jobb att fixat en naturis under den kalla veckan som var. MEN. Deras kommun tyckte tydligen inte det var läge att sätta på aggregatet trots att isen var uppe, så den isen de hade smälte under de varma och blåsiga dagar som kom.

Därför spelade vi på Tingvalla i Karlstad fredag 20.30. Ingen vidare tid, men det skiter vi krigare i när vi ska fixa 2 poäng hem till födelsestaden (för de flesta).
Matchen började med att KIS hade mycket boll och försökte komma förbi ett taggat Slottsbron med sin skridskoåkning och mycket släpp. Vi skapade mycket skott utifrån och deras målvakt ska ha all heder för sin insats. Slottsbron var uddlösa mestadels, men helt plötsligt från ingenstans slår de en lyra som mynnar ut till ett friläge där Mikko Peri gör en riktigt kvalificerad "elitserieräddning".

Dock så kunde vi med både skicklighet och lite tur (bra utdelning) gå till halvtid med en 4-1-ledning. Andra halvlek blev öppen med chanser åt båda håll men vi kunde till slut vinna relativt säkert med 11-5.
Slottsbron bjöd ändå på hårt motstånd med tanke på deras förutsättningar och kommer definitivt inte bli en slagpåse, utan kan säkert ställa till det för vissa lag.

Målskyttar: David "Sömsta" Eriksson 3, Skyttekungen 3, Bissen 2, Linus 2, Kvist 1.

/ # 27

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0