KIS - VSK-U 081104

KIS ställde följande manskap på benen:

                                                                         Mikko

                                                                         Martin
                                                        Korken                   Dan
                                    Nagget                                                           Anders

                                                                        Pürkner
                                                     Dennis                           Linus
                    
                                                                Kvirre        Björken

(Smulan)
(Wester)
(Erik G)
(Sparven)

Ett par nya positioner, Martin fortsätter som libero, Dan back, Pürkner defensiv mittfältare. Bissen ej med, ljumsken spökar som om det vore kval...
Första halvlek börjar illa. VSK gör enkelt 0-1 på ett olyckligt KIS ingripande. Vi trummar på och Pürkner sätter kvitteringen. Wester sätter 2-1 och KIS fortsätter skapa lägen, bla. två ramträffar av Björken inom loppet av någon minut.
Kvirre sätter 3-1 och Wester hinner med att göra sitt andra och KIS fjärde innan halvtid....

Andra halvlek hinner inte ens börja innan domaren härjar utan dess like. Skriker på oss att vi ska skynda oss ut om vi vill spela vidare över huvudtaget och när vi väl kommer ut så är varken isen färdigspolad eller VSK på plats.
Domare fortsätter skälla på båda lagen innan väl avslaget kan utföras....
Sen finns väl inte så mycket mer att berätta om andra halvlek egentligen, inte offensivt iaf. Defensivt ändå ok. VSKs mål kom till via egna misstag, vilket iof inte är bra! Dessa måste minimeras till serien drar igång.... MÅSTE!
VSK lyckades i andra halvlek putsa till siffrorna till 4-3.

KIS - VSK-U 4-3
Målskyttar för KIS:
Wester 2, Kvirre, Pürkner

Kul att så många kom ner på Krillan, hoppas ni kommer tillbaka trots det dåliga spelet i andra halvlek och trots korven tog slut! Vi lovar att spela bättre samt att fylla på med mycket mer korv!!!

Ses på lördag!!!

Kommentarer
Postat av: Per Svan-Pettersson

Jag kan berätta att anledningen till domarens irritation handlar om att det har kommit krav ifrån Svenska bandyförbundet om att halvtidspausen INTE får överstiga 15 minuter. Det var ju knappast erat fel att inte VSK var ute i tid. Men i serien kommer domarna att ge ett lagstraff till de lag som inte är ute i tid. Knappast några problem för er när ni har omklädningsrummet precis vid isen. Värre dock för motståndarna som i prinicp bara hinner in och vända. Isen ska vi inte prata om, den kommer inte att hinna spolas på en kvart, om dom inte använder båda maskinerna, och knappt då heller. Domaren var på mig okså och menade att jag som matchsekreterare skulle se till att lagen kom ut i tid och att ismaskinerna åkte av isen efter en kvart. Knappast mitt problem sa jag och gick...

Jag tycker att det är ett större problem att publiken inte kommer att ha tillgång till toalett inne på området. En nödig publik går kanske hem istället, eller gör det dom ska i snön, hmm kanske inte så bra. Kommunen kanske har några gamla Bajamajor och låna ut.

2008-11-05 @ 08:04:24
Postat av: kis

Låna ut? Krillan är ju kommunen.

2008-11-05 @ 10:40:11
Postat av: #1

Men en domare behöver inte bete sig som en idiot utan dess like? Som du själv säger, inte vårat fel att varken VSK eller isen var klara i tid, men ändå får han ett utbrott på oss! Såna här domare kan vilken som helst sport vara utan, dom skapar bara dålig stämning genom sitt uppträdande vilket till slut går ut över oss som spelar och dom som tittar tycker nog inte heller det är särskild kul... Sen om det är ett större problem än kiss i snöhögarna, det låter jag vara osagt!

2008-11-05 @ 15:52:17
Postat av: Per Svan-Pettersson

Håller med helt och hållet. Den domaren som ni hade i går är en Streber som vill synas och vara i fokus på ett eller annat sätt. Som tur är dömmer han inte i Allsvenska, åtminstone inte som huvudomare. Kan väll säga att han bad er lagledare om ursäkt efter matchen för sitt uppträdande. han erkände att han tog i för alldeles i onödan, så det får man väl acceptera kan jag tycka.

När det gäller anläggningen dvs området kring bandybanan så är det visst kommunen som äger den. Men som Bissen sa till mig så kan man inte bara sitta och vänta på att kommunen ska göra något åt saker och ting. Vill man att det ska hända något får man ibland agera själva. Något som jag har förstått att ni i A-laget gör med saker och ting. Så när det gäller Bajamajorna är det lika bra att kräva att såna ska finnas bredvid bandybanan. Om det sedan heter att dom lånar ut dom eller om man kallar det något annat är väl bara en bisak. Det viktiga är att dom kommer på plats, eller hur?

2008-11-05 @ 21:05:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0