(Marcus jr avb.)
(Wester mf avb.)
(Sömsta fw avb.)

Hemmapremiär, perfekt bandyväder, ny ismaskin, förutsättningarna för match var dom bästa!
Första halvlek spelade vi stundtals riktigt bra. Vi följde våran spelplan bra, vi kom lätt upp i banan och kom till många lägen men kunde inte riktigt förvalta dom. Helenelund gjorde det riktigt trångt för oss, backade hem med nästan hela laget och försvarade sitt straffområde väl. Dennis lyckades (vem annars med sina finter) tråckla sig igenom en gång men blev hakad med straff som följd. Deras chanser var lätträknade...

Halvtidsresultat: 4-0

I andra halvlek frångår vi vårat spel lite. Mer solokörning och alla tar det lite lättare på hemjobbet. Spelet böljar fram och tillbaka mera, dock utan att dom kommer till särskilt farliga lägen. Dom reducerar till 4-1 genom en straff. Domare får mer att göra, plockar ut Helenelundare var och varannan minut. Deras syn på matchen är att det är domaren som vinner matchen åt oss, håller definitivt inte med. Några utvisningar riktigt billiga, men många var resultatet av mycket högre fart på KISarna och dom hängde helt enkelt inte med. I slutet av matchen lyckas vi göra två mål till och spika slutresultatet till 6-1. Danne höll sitt löfte och slapshotta in en hörna! Snyggt!

Skönt med seger i hemmapremiären! Deras målvakt gjorde många räddningar, tydligen är grabben bara 15 år!!! Kul med folk på läktaren, tänkt vad kul dom skulle ha med en riktig sådan! Arne poppa för fulla muggar, grym taggning!
Matchens lirare: KIS nr 22 Martin Andreasson, Helenelund nr 13 Johan Kronberg (?)

KIS - Helenelund 6-1 (4-0)