Kapten har ordet...

Bra väder!

Idag ser det ut att bli strålande bandyväder och i bandy spelar ju väder en stor roll. Jag tror det fina vädret (läs bra is) gynnar oss då vi har ett skridskostarkt lag. Vi vill lira efter isen  - då är vi som bäst.

Läget i laget ser bra ut; alla är friska och hela bara lite små skavanker på vissa håll och kanter. Så Peter har bara angenäma problem när han ska ta ut laget. Som jag skrev förra veckan så ser många spelare heta ut. En spelare som är riktigt het är finnen i målet (ska nog skriva ett fem års kontrakt med honom så ingen är och rycker i honom), en annan är Linus som jag tror kommer vara riktigt bra idag, lördag eftermiddag.
 
Vad vet vi då om Helenelund? Jo, det är ett lag som kommer från norra allsvenskan. Vi såg dem lite mot Västanfors då de vann med 7-3. Då var dom bra på hörnor, spelade disiplinerat och sen har de några rutinerade spelare som har elitseriemeriter också.

Visst går vi för seger imorgon och vi ställer som sagt upp med ett starkt och laddat manskap! Uppmanar alla att komma ner på Krillan och heja.


/// #14 Kapten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0