Gustavsbergs IF

     http://www.gustavsbergsbandy.se/

Motståndarlagspresentationerna har nu kommit till Värmdö och Ekvallen där Gustavsbergs IF håller till. En klassiker i landets näst högsta bandyserie. Har ingen aning om när laget senast spelade i någon annan serie. Föreningen bildades för övrigt 1906.


Förra säsongen slutade med en sjunde plats i tabellen precis bakom KIS, tre poäng efter. Resultaten var 6-3 i hemmafavör på "Krillan" och 4-4 på Ekvallen efter en GIF-kvittering i slutet. Säsongen före det vann KIS båda matcherna.

Nya spelare i år i Gustavsberg är Henrik Svensson från Målilla och målvakten Aimo Vainio från IFK Helsingfors. Försäsongsresultaten har varit bra med bland annat vinster mot KIS x 2 och Västanfors.


När GIF spelar som bäst kan laget störa vilka som helst i den här serien, man har ett bra grundspel och en tydlig spelidé. Dock så känns truppen lite tunn och ojämn för att räcka en hel säsong på den övre halvan av tabellen. Serien är så jämn och det är stenhårda matcher som väntar varje vecka, därför tippas även Gustavsberg i den nedre regionen av tabellen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0