(Erik G)
(Sparven)
(MarCus)

Genrep. Sista matchen innan seriepremiären mot Tranås borta.
Innan matchen pratade vi om dagens målsättning och kom fram till fyra viktiga saker:

* Vinna
* Spela efter våran spelidé
* Inga bjudningar
* Kämpa i 90 minuter

Matchen började med dåligt kämpaglöd, ingen spelidé och en bjudning. 1-0 till EBS som kunde bli 2-0. Jag utvisad för bentackling (var på bollen dock och straff dömd emot oss) och i samma situation snackar både Martin och Anders ut sig. Otroligt frusterande att det alltid blir straff, trots man är på bollen först. Domaren ser väl situationen med andra ögon....
Straffen sköts över, högt över. Diskutioner pågick i omklädningsrummet efter matchen huruvida bollen kommit ner än....
Spel med tre man mindre och vi lyckades kvittera. Björken målskytt. Långt utkast som Björken förvaltar på bästa sätt, ledning KIS 2-1. Han hinner även med ett tredje mål innan halvtidsvilan, ett äkta hattrick. Bra Johan som Kent säger!

Vi skämdes när vi satt i omklädningsrummet efter 45 minuter. BARA 3-1 mot ett division 1 lag med vinden i ryggen!

Andra halvlek började bra. Det började regna! Suck, det är sånt här man inte saknat när vi spelat i ABB Arena. KIS spel blev trots vädret mycket bättre. Vi spelade efter omständigheterna, lyfte lite mera långt. Närkampspelet som lyst med sin frånvaro i första halvlek började fungera mycket bättre, fler vunna dueller för KIS. Enkelt spel längst sargerna blandat med flipp och lyror fick EBS att öppna upp sig bakåt. Wester skördade stora framgångar med sin fina skridskoåkning och tog bla. tillvara på ett vackert utkast av Mikko. (*Skryt*) EBS skapade inte många farligheter, vi bjöd dom inte på fler mål, kämpaglöden fanns där och framförallt - VI VANN!

EBS - KIS  1-9
Målskyttar:
Björken 4, Wester 3, Kvirre 2

Lite bilder från matchen:

Copyright J&J FOTO
Björken skaffar sig ett läge men skjuter tyvärr utanför.

Björkens nästa läge och denna gång blev det mål! (assist Mikko)

Bra is i början av andra halvlek, innan regnet började ösa ner. Dennis på väg igenom.